Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Duminic�, 30 Oct 2005 22:03 Titlul subiectului: La care aliment nu puteti renunta? |
|
|
|
Sa enumeram cate 4 alimente la care nu putem renunta niciodata.
-carne;
-lapte;
-cartofi;
-ceai. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
nemtean Vizitator
|
Trimis: Duminic�, 30 Oct 2005 22:20 Titlul subiectului: ... |
|
|
|
Carne
Cartofi
Paine
Suc / ceai |
|
Sus |
|
|
lili
Data �nscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 24 Loca�ie: pn
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 16:44 Titlul subiectului: |
|
|
|
la fructe! _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 23:30 Titlul subiectului: |
|
|
|
CIOCOLATA! |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Duminic�, 01 Ian 2006 5:32 Titlul subiectului: Am avut o adictie la ciocolata. |
|
|
|
petrinela33 a scris: | CIOCOLATA! :(( |
Mincam cite o ciocolata de jumatate de kg la dus si una la fel la intors. Aveam de condus mult. Nu mai vorbesc de inghetata cu ciocolata.....
Incetul cu incetul , m-am saturat. Nu mai intru in pravalie sa cumpar ciocolata. Mai incerc putzin, cea facuta cu alune americane, dar putzin si rar. Nu am crezut ca voi reusi..... |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Mar�i, 03 Ian 2006 2:37 Titlul subiectului: Re: Am avut o adictie la ciocolata. |
|
|
|
Ciocolata pe langa valoarea energetica foarte mare mai are efecte asemanatoare cofeinei. Eu personal mananc cateva batoane de ciocolata la 1-2 zile ca supliment nutritiv. Nu mai mult sa nu ajung sa-mi displaca si mie _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: S�mb�t�, 07 Ian 2006 23:15 Titlul subiectului: Re: Am avut o adictie la ciocolata. |
|
|
|
admin a scris: | Ciocolata pe langa valoarea energetica foarte mare mai are efecte asemanatoare cofeinei. Eu personal mananc cateva batoane de ciocolata la 1-2 zile ca supliment nutritiv. Nu mai mult sa nu ajung sa-mi displaca si mie :) |
Citeam ca este o organizatie mondiala care lupta impotriva ciocolatei . Zic ei ca stimuleaza la fel si aceiasi nervi ca Marijoana. E plina lumea de lunatici ! |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|