Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
Anonim Vizitator
|
Trimis: S�mb�t�, 24 Sep 2005 13:39 Titlul subiectului: Eliberarea pasaportului |
|
|
|
Cat se da pentru eliberarea "grabita" a pasaportului si cu cine trebuie sa iau legatura? |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Mar�i, 18 Oct 2005 20:40 Titlul subiectului: |
|
|
|
100 euro se dau sus de tot |
|
Sus |
|
|
XXX
Data �nscrierii: 18/Oct/2005 Mesaje: 1 Loca�ie: Europe
|
Trimis: Mar�i, 18 Oct 2005 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
|
100 direct la sursa si in 2 zile ai pasaportul da e mai greu de ajuns
se poate si cu ajutorul unor intermediari da nu stiu cat "costa" |
|
Sus |
|
|
rainman1972
Data �nscrierii: 04/Oct/2005 Mesaje: 11
|
Trimis: Miercuri, 19 Oct 2005 12:40 Titlul subiectului: Re: Eliberarea pasaportului |
|
|
|
Stimate domn "Anonim"
subiectul acestui topic este cum sa facem sa NU mai dam spaga si nu cui trebuie sa dai ceva ca sa-ti iei dumneata pasaportul. datorita dumitale si altora ca dumneata suntem unde suntem
Anonim a scris: | Cat se da pentru eliberarea "grabita" a pasaportului si cu cine trebuie sa iau legatura? |
|
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Miercuri, 19 Oct 2005 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
|
Ati traversat vreodata Bulgaria? Tara noastra vecina are si ea destule probleme cu coruptia, dar nu vad articole in presa internationala articole despre situatia existenta acolo... ci doar in Romania. Cand am fost avertizata ca am sa fiu oprita la fiecare suta de km de politistii bulgari sub diferite motive,nu am crezut. Dar asa s-a intamplat.Noapte sau zi,vaneaza masinile cu numar strain si...cea mai buna scuza e ca ai depasit viteza... Si incep sa iti spuna niste baliverne ca trebuie sa mergi pana in cel mai apropiat oras sa platesti amenda la banca(desi e dupa-amiaza sau chiar miezul noptii ). Ce sa faci in situatia asta? Habar nu am bulgareste...nu am timp sa astept sa deschida banca...si nici nu stiu care e cel mai apropiat oras,asa ca o dau la pace... Ma targuiesc si scap cu 20 de euro... Ei,scapat...peste inca vreo 100 de km alt politist imi sare in fata masinii... De data asta vorbesc doar engleza...,, Nu,nu sunt din Romania... nu stiu romaneste..." si ma fac ca nu inteleg ce insemna ,,diploma" (asta fiind actele si permisul), ii bag sub nas o harta facandu-ma ca cer indicatii... nu ne intelegem si ma lasa... (noroc ca masina nu avea numar de Romania!)... Si eu ma rog ca pana la granita cu Grecia sa nu mai fie mult... |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Miercuri, 19 Oct 2005 16:14 Titlul subiectului: |
|
|
|
De aia e convenabil sa mergi cu avionul. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Joi, 20 Oct 2005 12:38 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | subiectul acestui topic este cum sa facem sa NU mai dam spaga si nu cui trebuie sa dai ceva ca sa-ti iei dumneata pasaportul. |
Unde dai si unde crapa........... _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|