Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Mar�i, 06 Feb 2007 13:45 Titlul subiectului: Credeti ca telegondola se va dovedi o investitie profitabila |
|
|
|
Credeti c� telegondola se va dovedi o investitie profitabil�?
Sondaj derulat intre 06-02-2007 si 07-04-2007
Rezultatele sondajului:
61% DA
30% NU
9% Nu stiu
Astept�m comentariile dvs. pe aceast� tem� _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la Duminic�, 08 Apr 2007 21:14, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
|
Sus |
|
|
mi_achi
Data �nscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 47 Loca�ie: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar�i, 06 Feb 2007 14:25 Titlul subiectului: Re: Credeti ca telegondola se va dovedi o investitie profita |
|
|
|
admin a scris: | Credeti c� telegondola se va dovedi o investitie profitabil�?
Sondaj derulat intre 06-02-2007 si prezent
Rezultatele sondajului: �n derulare
0% DA
0% NU
0% Nu stiu
Astept�m comentariile dvs. pe aceast� tem� |
Vot pt. NU
Sa o vedem mai intai finalizata ...
Va fi la fel de profitabila ca si pentru Brasov, Mamaia ... mai vorbim dupa cativa ani ( asta daca se v-a incumeta cineva sa urce in ea - poate amatorii de sporturi extreme, cei care vor sa devina ingerasi ) Tot mai multe voci spun : "nici sa ma plateasca si nu urc in ea". _________________ " fotografii de suflet din Neamt" http://www.fotografii.4my.ro/index.php
Ultima modificare efectuat� mi_achi la Mar�i, 06 Feb 2007 14:49, modificat de 3 ori �n total |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: Mar�i, 06 Feb 2007 14:33 Titlul subiectului: Re: Credeti ca telegondola se va dovedi o investitie profita |
|
|
|
mi_achi a scris: | Vot pt. NU |
In majoritatea paginilor site-ului MonitorulNeamt.ro, in coloana din partea dreapta a paginii, aveti posibilitatea de a vota la acest sondaj.
In forumul site-ului (adica aici) va invitam sa va argumentati votul. _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
vio
Data �nscrierii: 05/Oct/2005 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi, 08 Feb 2007 22:00 Titlul subiectului: |
|
|
|
Pun acest mesaj din motive de recurs. Recurs la bun simt, recurs la luciditate, recurs la gindirea dezvoltarii locale, recurs la (pre)fabricarea unui plan de afaceri civilizat si tot asa. Daca ma convinge cineva cu argumente corecte ca TEMBELOGONDOLA asta va aduce si alte profituri vizibile decit cele ale clientelei politice de constructori si comercianti, il iau in brate pe Pinalti si urc cu el si prostia aia de pirtie de schi cu care ne abureste!...
Hai sa fim seriosi, cit mai dureaza pina se prind pietrenii de creditele pe care le vor plati EI pentru ambitiile si afacerile oribile ale clanului Pinalti?
Revin, pe bune. Nu doar aici. |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|