Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Luni, 05 Feb 2007 15:56 Titlul subiectului: Partea rea a turismului |
|
|
|
Nimeni nu vorbeste despre faptul ca turismul are si parti rele.
As numara intii vulnerabilitatea industriei.
Printr-un noroc, Iuropa (lu peste ! ) a fost scutita de razboaie decenii de-a rindul. Ori asta este exceptia, si nu regula.
In cazul unor conflicte (stiu ca ziceti ca ce-s astea! ), ce mai ramine din turism ?
- S-au calculat cheltuielile medicale cu serviciile de urgenta, paza , politie ?
-s-au calculat pierderile aduse de deliquentza incepind cu furtul de buzunare si terminind cu prostitutia si crima organizata ?
- S-a calculat posibilitatea imbolnavirii populatiei cu boli necunoscute celor de aici si pt care corpul este vulnerabil ?
- s-a calculat impactul asupra mediului ? Mai mult gunoi, mai multi detergenti ajunsi in Bistritza ?
- s-a calcult impactul unei cresteri a pretului la energie cind nimeni nu mai calatoreste, terorism.
- S-a calculat impactul unei scaderi bruste a economiei si te trezesti cu mii de oameni angajati care nu ami au de lucru ?
Aici, la noi, batrinii au o vorba : " nupune toate ouale intr-un singur cosh ! ". Si stiu ei de ce. |
|
Sus |
|
|
mi_achi
Data �nscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 47 Loca�ie: Piatra Neamt
|
Trimis: Luni, 05 Feb 2007 16:25 Titlul subiectului: Re: Partea rea a turismului |
|
|
|
traktorist a scris: | Nimeni nu vorbeste despre faptul ca turismul are si parti rele.
As numara intii vulnerabilitatea industriei.
Printr-un noroc, Iuropa (lu peste ! ) a fost scutita de razboaie decenii de-a rindul. Ori asta este exceptia, si nu regula.
In cazul unor conflicte (stiu ca ziceti ca ce-s astea! ), ce mai ramine din turism ?
- S-au calculat cheltuielile medicale cu serviciile de urgenta, paza , politie ?
-s-au calculat pierderile aduse de deliquentza incepind cu furtul de buzunare si terminind cu prostitutia si crima organizata ?
- S-a calculat posibilitatea imbolnavirii populatiei cu boli necunoscute celor de aici si pt care corpul este vulnerabil ?
- s-a calculat impactul asupra mediului ? Mai mult gunoi, mai multi detergenti ajunsi in Bistritza ?
- s-a calcult impactul unei cresteri a pretului la energie cind nimeni nu mai calatoreste, terorism.
- S-a calculat impactul unei scaderi bruste a economiei si te trezesti cu mii de oameni angajati care nu ami au de lucru ?
Aici, la noi, batrinii au o vorba : " nupune toate ouale intr-un singur cosh ! ". Si stiu ei de ce. |
cam multe intrebari .... _________________ " fotografii de suflet din Neamt" http://www.fotografii.4my.ro/index.php |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|
|
Nu pute�i crea un subiect nou �n acest forum Nu pute�i r�spunde �n subiectele acestui forum Nu pute�i modifica mesajele proprii din acest forum Nu pute�i �terge mesajele proprii din acest forum Nu pute�i vota �n chestionarele din acest forum
|
|