Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamt, nou sezon cu necunoscute

• startul noului sezon este programat pentru data de 17 septembrie • conducerea clubului nu stie sigur nici componenta viitoarei serii din care va face parte in Divizia A • Dan Valentin a anuntat ca echipa ar putea disputa citeva jocuri amicale la Galati si Braila

Handbal Club Feminin Piatra Neamt a retrogradat in Divizia A si va debuta in noul campionat pe data de 17 septembrie. Conducerea formatiei pietrene nu stie, insa, care este componenta viitoarei serii de Est din cadrul Diviziei A si, implicit, nici programul jocurilor oficiale in campionat. Tehnicianul Dan Valentin a spus ca este posibil ca echipa sa sa intilneasca pe Universitatea Bacau, o echipa din Iasi, din Sfintu Gheorghe, doua formatii din Ploiesti si pe Rulmentul II Brasov. „Nu stim, inca, in totalitate componenta seriei noastre. Conform zonei geografice, sint citeva echipe de care nu vom scapa, cum sint cele de la Iasi si Bacau, dar restul urmeaza sa fie stabilit. Evident ca la aceasta ora nu cunoastem nici programul jocurilor in noul campionat, desi mai este mai putin de o luna pina la startul turului“, a declarat Dan Valentin, antrenorul principal al HCF Piatra Neamt.
Pina la debutul noului sezon, conducerea tehnica a HCF Piatra Neamt cauta sa programeze o serie de jocuri de pregatire. Avind in vedere ca exista multe noutati in lotul pietrean, este necesara organizarea unor partide de pregatire, pentru ca echipa trebuie sa cistige in omogenitate. Tehnicianul Dan Valentin a spus ca HCF Piatra Neamt ar putea ajunge sa joace astfel de partide impotriva unor grupari de Liga Nationala, cum sint cele de la Galati si Braila. „Cautam sa jucam citeva meciuri cu adversari puternici, pentru ca numai asa echipa se poate suda. Sper sa avem cit mai multe meciuri de pregatire, pentru ca la ora primului meci sa fim pregatiti sa jucam un handbal cit mai bun“, a mai spus Dan Valentin.
Acesta incearca, in prezent, sa le integreze in lotul si in sistemul echipei HCF Piatra Neamt pe cele citeva jucatoare nou-venite. Este vorba despre Mihaela Matei si Mihaela Popescu, aduse de la Rimnicu Vilcea, dar si de Alexandra Slavila, fosta junioara la LPS Piatra Neamt, Ioana Bursuc, Crina Ciobanu si Mihaela Slavila, toate trei inca junioare la LPS Piatra Neamt, jucatoare pregatite de profesoara Luminita Ciocirlan. Dupa cum se stie, HCF Piatra Neamt nu se mai poate baza pe serviciile handbalistelor Irina Angheluta (retrasa), Carmen Rosu (retrasa), Iulia Puscasu (plecata la Oltchim Rimnicu Vilcea) si Gabriela Mihalschi, care a terminat junioratul la CSS Tirgu Neamt si a ales sa joace in continuare pentru HCM Baia Mare.

Articol afisat de 1732 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective