Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2017
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Mai 2017
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Provocare UNIFERO, concurs de artã plasticã

• Uniunea Internationalã a Femeilor Române organizeazã o competitie care se adreazã elevilor din clasele III-VI, VII-IX si X-XII • la prima sectiune, tema este desenarea unei case specifice dintr-un sat românesc sau din altã tarã, la a doua un afis pe tema Femeile lumii pentru pace, iar la a treia Moda anilor 1930-1960 - femei si bãrbati - în România •

Cu prilejul celei de-a X-a conferinte internationale, care va avea loc la Piatra Neamt în perioada 14-16 iulie, Uniunea Internationalã a Femeilor Române (UNIFERO Inc) lanseazã Concursul de Artã Plasticã pentru elevi 2017. Acesta va avea trei sectiuni, în functie de clasele în care se aflã concurentii, urmînd a se acorda diplome pentru locurile I, II, III si trei mentiuni. Cîstigãtorilor aflati în salã li se vor înmîna si premii în obiecte. Organizatorii anuntã cã profesorii îndrumãtori vor primi certificate de participare care sînt recunoscute pentru portfoliul personal. Pentru elevii din clasele III-VI, tema de concurs este sã deseneze o casã specificã dintr-un sat românesc sau din altã tarã cu mentiunea cã foate fi folosit internetul pentru a gãsi fotografii de case tãrãnesti românesti din orice zonã sau din lume. La realizarea desenului se poate folosi creionul, creionul color, acuarelã sau tus si acuarelã. Lucrãrile (coalã bloc desen) trebuie expediate pentru jurizare la adresa: C. Anca (Pentru Concurs UNIFERO 2017) str. Radu Boiangiu 27, sector 1 Bucuresti, România, data limitã fiind 10 iunie, 2017. Profesorii vor anunta participarea elevilor trimitînd un mesaj la adresa: [email protected]. Mesajul trebuie sã aibã douã anexe: 1. listã (toti elevii care intrã în concurs) cu numele complet , clasa, titlul lucrãrii, numele si adresa completã a scolii. Pentru participantii din strãinatate trebuie si adresa postalã; 2. numele, clasa participantului, profesorul îndrumãtor, adresele de e-mail - profesor si elev. Numele cîstigãtorilor vor fi anuntate pe www.unifero.net, la începutul lunii iulie. Concurentii de la clasele VII-IX trebuie sã deseneze un afis pe tema „Femeile lumii pentru pace“ (colaj sau orice altã formã de exprimare în creion, creion color, acuarelã sau tus si acuarelã). Lucrãrile (coalã bloc desen) trebuie trimise pentru jurizare la adresa mentionatã mai sus, termenul limitã fiind 30 mai 2017. ÃŽn ceea ce priveste participarea elevilor, profesorii trebuie sã trimitã mesaj la [email protected]., respectînd cerintele anexelor prezentate anterior. Cîstigãtorii vor fi stabiliti la jumãtatea lunii iunie si vor fi prezentati pe www.unifero.net. La clasele X-XII tema este Moda anilor 1930-1960 - femei si bãrbati - în România sau din tara de unde provine concurentul. Desenul trebuie sã fie însotit de un paragraf explicativ despre pãrtile componenete, culori, ani, zonã/tarã si poate fi realizat pe coalã bloc desen în creion, creion color, acuarelã sau penitã si acuarelã. Data limitã de expediere a lucrãrilor este tot 30 mai 2017, trebuind respectate cerintele de la celelalte douã sectiuni.
Revenind la conferinta UNIFERO din luna iulie, aceasta va avea ca temã „Viata configuratã prin RESPECT“ si se urmãreste marcarea unui deceniu de implicare a reprezentantilor organizatiei în reconsiderarea, educatia, sustinerea, promovarea si evaluarea creativã a talentelor femeilor de orice vîrstã în artã, culturã, business, manageriat, tehnologie, pentru continuarea familiei istorice, a traditiilor si istoriei.
Programul manifestãrii de la Piatra Neamt este unul deosebit de variat. Dupã deschiderea oficialã va avea loc un concert de caritate unde vor evolua Laura Bretan, Costel Busuioc, Mihai Trãistariu, elevi de la Palatului Copiilor Piatra Neamt, Sãbãoani, de la Centrul pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare etc. Va fi si un concurs gastronomic pentru copii, tineri si adulti, dezbateri pe diferite teme, expozitii de icoane, ziare si reviste, de picturã, lansare de cãrti, ateliere de picturã sau creatie literarã, vor fi prezentate proiecte de succes. De interes se anuntã întîlnirile cu scriitorii dar si o selectie a celor talentati la cîntat.

Articol afisat de 1054 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(G. MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective