Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2016
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 6 Decembrie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nemtenii vor decide pe 11 decembrie viitorul judetului

• interviu realizat cu primarul Romanului, Laurentiu Leoreanu, candidat PNL la Camera Deputatilor

Primarul Laurentiu Leoreanu este unul dintre candidatii echipei liberale la Camera Deputatilor. Acum, dupã activitatea intensã din ultimii ani la conducerea administratiei locale, este decis sã reprezinte judetul de la un alt nivel.

Reporter: Ce ar trebui sã stie nemtenii despre alegerile de duminicã?
Laurentiu Leoreanu: Cred cã este esential ca nemtenii sã constientizeze cã este vorba de alegeri importante, cã acum ei sînt cei care vor decide cine îi va reprezenta, cine sînt cei care vor face legile si vor decide în urmãtorii patru ani ce decizii se vor lua pentru vietile lor de zi cu zi. As dori sã apelez la experienta mea acumulatã în perioada cît am fost cadru didactic. Elevii se simt motivati dacã au un dascãl care îi întelege si îi motiveazã sã obtinã rezultatele cele mai bune, care îi face sã îsi dea seama de potentialul lor si cã îi va ajuta în viata adultã ceea ce vor învãta. Asta cred cã este valabil si pentru tarã. Cei de la conducere sînt responsabili de tonul pe care îl dau ca si cetãtenii sã fie motivati, ca împreunã, umãr la umãr, sã lucreze pentru a duce România Înainte. Echipa liberalã din Neamt este determinatã si are proiecte ca sã provoace schimbarea în bine pe care ne-o dorim. E nevoie de o actiune concertatã din toate zonele judetului, nu putem sã avem un judet dezvoltat, dacã se merge doar pe bucãti, e nevoie de unitate, ca sã se dezvolte în acelasi ritm. De aceea atît eu, cît si colegii mei, în frunte cu Mugur Cozmanciuc, vom sustine si de la Bucuresti ca proiectul Neamt 2020 sã fie pus în aplicare.
Rep.: Care ar trebui sã fie motivele pentru care nemtenii ar trebui sã voteze PNL?
L.L.: Desi s-a mai spus, cred cã este important sã repet si eu: Neamtul e unul dintre judetele cu cei mai multi someri, de aceea PNL propune mãsuri pentru a combate sãrãcia si somajul cu fapte si solutii adevãrate, nu cu fantasmagorii. Rata sãrãciei din Regiunile Vest si Centru s-a diminuat între 3 si 8 procente în ultimii ani. Acolo predominã administratii liberale. De aceea, cred cã solutia pentru dezvoltare în Neamt stã tot într-o guvernare de dreapta. Totodatã, mã voi concentra pe partea ce tine de armonizarea legislatiei pentru a îmbunãtãti activitatea administratiei locale, care este prima interfatã între stat si cetãtean. Voi sustine activ ca statul sã fie în slujba cetãteanului si nu invers. Pentru cã voi sînteti cei mai importanti, pe voi vã reprezentãm. Ca parlamentar voi face tot ce îmi stã în putere, respectînd Constitutia si pregãtind legi care sã ajute direct Marea Familie Romascanã si Familia Neamteanã. Ducem România Înainte, Neamtul Înainte, Romanul Înainte si ne bucurãm de roadele unei guvernãri liberale, de prosperitate si dezvoltare.

Articol afisat de 4227 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective