Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2016
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 2 Iunie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Președintele Colegului Medicilor Neamț Iosif Koszeghi: Eu votez PNL! Am încredere în președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc și în Dragoș Chitic

O vorbã din bãtrâni, care este la fel de actualã și astãzi, spune cã ”Sãnãtatea este mai de preț decât orice”. Și fiecare dintre noi știm cã bunãstarea și reușita în viațã ține de noi, cã putem sã realizãm ce ne-am propus, dacã suntem sãnãtoși. Iar în cazurile nefericite când ni se întâmplã sã avem probleme ne dorim sã avem siguranța cã existã oameni bine pregãtiți și specialiști care sã ne ajute, sã ne aline durerile și sã ne vindece rãnile. Existã însã situații când ne lovim de problemele pe care le are sistemul românesc de sãnãtate. Conștienți de acest aspect, echipa PNL Neamț propune prin proiectul Neamț 2020 soluții pentru un sistem de sãnãtate eficient și rapid

”ÃŽmpreunã cu echipa liberalã vom elabora o strategie de dezvoltare pentru spitalul aflat în subordinea Consiliului Județean, strategie corelatã cu nevoile populației care va fi supusã dezbaterii publice. Ne propunem sã îmbunãtãțim dotarea spitalelor, sã atragem medici în județ, sã asigurãm o calitate mai bunã a sistemului de urgențe și sã îmbunãtãțim accesul când vor fi cazuri de urgențã în zona de munte a județului”, a declarat Mugur Cozmanciuc președintele PNL Neamț.

Dovada cã soluțiile echipei liberale din proiectul Neamț 2020 sunt eficiente stã și în faptul cã sunt susținute și de Iosif Koszeghi președintele Colegului Medicilor Neamț.

”Este important ca o administrație sã gândeascã programe pe termen mediu și lung, programe prin care serviciile medicale sã devinã din ce în ce mai bune, iar oamenii sã nu mai fie nevoiți sã meargã în centre universitare cum ar fi Cluj, Iași, București sau Târgu Mureș. Am încredere în Dragoș Chitic și echipa sa de la Consiliul Local, dar și în președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc și echipa de la Consiliul Județean. Sunt convins cã în urmãtorii patru ani calitatea actului medical în Piatra Neamț și în județ va crește”, a declarat Iosif Koszeghi.
Și medicul Bogdan Mahu transmite cã sãnãtatea este una dintre prioritãțile liberalilor.
”Sãnãtatea este una dintre prioritãțile liberalilor, atât la nivel individual, prin implicarea fiecãrui cadru medical, dar și la nivel instituțional, prin promovarea unor programe special concepute pentru creșterea calitãții actului medical. ÃŽn Piatra Neamț, în urmãtorii ani, primarul Dragoș Chitic, președintele PNL Mugur Cozmanciuc și echipa liberalã vor înființa mai multe centre medicale de permanențã, în cartierele orașului, pentru ca timpul de așteptare al pacienților sã fie unul cât mai redus, iar reacția medicului și asistentei sã fie mult mai rapidã”, a declarat medicul Bogdan Mahu.

Leonard Achiriloaie, directorul economic al spitalului Municipal de Urgențã Roman, transmite cã viziunea liberalã cu privire la sãnãtate are în centru pacientul.

”Sãnãtatea este o prioritate pentru echipa liberalã. Viziunea noastrã pentru acest domeniu are în centru pacientul, faptul cã trebuie sã-i oferim servicii medicale prompte și de calitate. Pentru aceasta trebuie sã existe proiecte aplicate, clare și fezabile, incluzând dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, o dotare adecvatã și sprijinirea profesioniștilor din sãnãtate”, a completat Leonard Achiriloaie candidat pe lista PNL la Consiliul Local Roman.

Pe lista celor care susțin proiectul echipei PNL Neamț se numãrã și doctorul Axinia Tudorel.

”Sunt Axinia Tudorel, medic primar șef secție Medicinã Internã spitalul Târgu Neamț, doctor în științe medicale. Sunt alãturi de echipa liberalã și de domnul președinte al PNL Neamț Mugur Cozmanciuc. Consider cã prin calitatea lui de președinte al Consiliului Județean va avea ca preocupare prioritarã sistemul de sãnãtate. ÃŽn acest sens, ca prioritãți se numãrã completarea cu personal de specialitate și auxiliar a spitalelor din județul Neamț, creșterea interesului pentru specialitãțile medicale și chirurgicale prin dotare cu tehnicã medicalã și atragerea specialiștilor cu înaltã pregãtire profesionalã”, a declarat acesta.

Totodatã, preºedintele PNL Neamþ, Mugur Cozmanciuc, reamintește cã având în vedere cã starea sãnãtãþii la nivel judeþean este deosebit de gravã, este absolut necesar ca factorii decizionali ºi politici, în frunte cu PNL, sã lase deoparte orgoliile politice, sã se aºeze cu toþii la aceeași masã ºi sã îºi asume un set de decizii în domeniul sãnãtãþii la nivelul întregului judeþ, sã semneze un Pact pentru Sãnãtate.

Articol afisat de 1095 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(PNL)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective