Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2016
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 18 Mai 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Monica Anton, purtãtorul de cuvânt al PNL Neamț: Echipa liberalã câștigã toate primãriile din colegiul deputatului PSD Ionel Arsene

Nemțenii și-au dat seama cã PSD a adus sãrãcia în județ, în mod special cei din comunele în care deputatul PSD Ionel Arsene le-a fãcut promisiuni, a fost ales sã îi reprezinte în Parlament, dar o datã ajuns acolo și-a vãzut doar de propriile interese, pe modelul tipic al pesedistului de rând. Sunt încrezãtoare când spun cã primãriile din Timișești, Rãucești, Agapia, Bãlțãtești, Ghindãoani, Crãcãoani și Petricani vor avea dupã 5 iunie primari liberali, pentru cã echipa PNL Neamț vine cu proiecte de dezvoltare, nu cu vorbe goale, amenințãri și manipulãri, armele specifice unui partid care nu înțelege ce înseamnã reforma, ci îi ține pe nemțeni în sãrãcie, ca sã îi poatã manevra dupã bunul plac.
”Duminicã, 15 mai, am participat la lansãrile candidaților liberali Romicã Groza, Dumitru Bãlãjel, Vasile Cucoș, Viorel Ursache, Gheorghe Manea, Vasile Nițã și Ion Cramba. Cu aceastã ocazie am stat de vorbã cu oamenii și ne-au spus pãsurile lor: s-au sãturat de sãrãcie, sã fie bãtaia de joc a corupților din PSD, drept urmare își doresc schimbare, un județ prosper și un viitor pentru copiii lor”, a declarat Monica Anton, candidat PNL pe lista Consiliului Județean Neamț.
Purtãtoarea de cuvânt a PNL Neamț este încrezãtoare cã nemțenii au încredere în echipa liberalã, care prin programul Neamț 2020 va aduce prosperitate în județ.
”Votanții vor spune NU PSD, NU unui partid care folosește vorbe goale, amenințãri și manipulãri, pentru a-i ține pe oameni în sãrãcie și pentru a-i putea manevra dupã bunul plac. Pe 5 iunie oamenii vor vota echipa liberalã, care prin programul Neamț 2020 va aduce prosperitate în județ astfel încât copiii nemțenilor sã se poatã întoarce acasã", a mai completat Monica Anton.
Totodatã, Monica Anton îi transmite deputatului PSD Ionel Arsene sã nu își mai batã joc de oameni, sã nu le jigneascã inteligenþa. Nemþenii vor sã trãiascã decent, sã nu le mai plece copiii peste mãri și țãri, pentru cã locuiesc în unul dintre cele mai binecuvântate județe din România care din cauza ciumei roșii se aflã încã în cea mai sãracã zonã din Uniunea Europeanã.

Articol afisat de 1475 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(PNL)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective