Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2016
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 13 Mai 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Candidatul PNL la primãria Roman și-a lansat echipa și proiectul Roman 2020

Primarul municipiului Roman Laurențiu Leoreanu, candidat al PNL pentru un nou mandat, și-a prezentat miercuri, 11 iunie, la Casa de Culturã, în fața a peste 1.000 de romașcani prezenți echipa de consilieri locali fiind susținut și de președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, de senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Vlad Marcoci, primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, și alți membri importanți ai echipei liberale.
Cu aceastã ocazie președintele PNL Neamț, candidat pentru șefia Consiliului Județean, Mugur Cozmanciuc și-a reafirmat sprijinul pentru Laurențiu Leoreanu și a promis cã îl va susține pe viitor.
”ÃŽn urmã cu un an de zile eram aici la Roman și am stabilit, împreunã cu colegul și prietenul meu Laurențiu Leoreanu, sã construim, sã dezvoltãm municipiul și județul. Dar atunci nu am luat în calcul un lucru, cât de mare este rãul cu care ne vom lupta, care a adus sãrãcia în județ. Pentru cã rãul cu care ne luptãm în aceastã campanie electoralã are și un nume: PSD! De aceea trebuie sã spunem NU PSD! Nu sãrãciei! PSD este partidul care nu a ajutat Romanul, este partidul care blocheazã dezvoltarea Moldovei, care a sãrãcit-o așa cum a fãcut și cu țarã. Nu vã putem scãpa singuri de PSD, de sãrãcie, ci avem nevoie de susținerea voastrã. Romanul a cunoscut dezvoltare, iar lucrurile astea se vãd, de aceea acest model de bunã practicã meritã sã fie exportat la nivel de județ, regional și național. PNL își propune sã aducã dezvoltare, prosperitate și asta va face pentru fiecare dintre dumnevoastrã, pentru marea familie romașcanã, pentru județul Neamț, pentru întreaga Românie. ÃŽmpreunã suntem o echipã vrednicã și așa viitorul are sens”, a declarat președintele PNL Mugur Cozmanciuc.
Primarul municipiului Roman Laurențiu Leoreanu a transmis un mesaj de forțã și speranțã pentru romașcani.
” Am încercat în cei opt ani sã îi fac pe romașcanii mei sã fie mândri de oraș și de primarul lor. Și oriunde am fost, la București, în țarã, în strãinãtate, am cãutat ca Romanul sã fie un oraș onorat, despre care lumea sã vorbeascã cu drag si cu respect, pentru cã aici s-a scris istoria, încã de pe vremea lui Ștefan cel Mare. ÃŽn cei opt ani am încercat sã construim, cãrãmidã cu cãrãmidã, deși nu ne-a fost ușor. ÃŽnsã nu ne-am dat bãtuți, ci ne-am mobilizat și am încercat sã fim prezenți oriunde a fost nevoie, oriunde Romanul întrezãrea o speranțã de dezvoltare. A fost nevoie de foarte multã muncã, dar nu am muncit doar eu. Ca primar am venit cu viziunea, dar am avut alãturi de mine douã echipe importante și esențiale: echipa politicã și cea administrativã, formatã din oameni competenți, dedicați, care nu s-au uitat la ceas, ci au crezut în proiecte și le-au pus în practicã. Și uite cã acum se vede. Iar celor care ne contestã le rãspundem doar prin rezultatele muncii noastre. Dar astãzi nu este vorba doar despre Roman, ci și despre județul Neamț. De aceea vreau sã vã spun cã am mare încredere în Mugur Cozmanciuc, care vine cu proiectul Neamț 2020, unde este inclus și programul Roman 2020. Este important ca un președinte de Consiliu Județean sã se implice, sã fie echidistant fațã de toți primarii, indiferent de culoarea politicã, pentru cã este vorba de oameni, care trebuie respectați. Mulți nu au înțeles acest lucru și au crezut cã îi fac o favoare unui primar. Dar nu e așa. Banii sunt pentru investiții, implicit pentru oameni. PNL este partidul format din oameni care sprijinã cetãțenii. Și așa vom face și pe viitor. Cred în domnul președinte Mugur Cozmanciuc și am nãdejdea cã vom face lucruri bune pentru Roman și pentru romașcani. Totodatã, echipa Consiliului Local pe care o am alãturi de mine este cea mai bunã pe care o are municipiul în ultimii 15 ani. Vã invit sã o votați pentru ca ei, dupã 5 iunie, sã vã slujeascã. Și e simplu, pentru cã PNL ocupã primul loc pe buletinul de vot, unde sperãm cã ne veți susține ca sã fim și pe 5 iunie. Vã spun un singur lucru pe care sã nu îl uitați niciodatã: V-am iubit, vã iubesc și am sã vã iubesc mereu. Este mesajul meu pentru Roman și pentru romașcani. Sunt convins cã împreunã vom reuși. Vã aștept pe 5 iunie sã fiți alãturi de mine, ca dupã aceea sã fiu alãturi de voi pentru încã patru ani”, a fost mesajul primarului liberal al municipiului Roman Laurențiu Leoreanu.
Echipa PNL la Consiliul Local Roman, care a fost prezentatã, este compusã din: Ovidiu Lucian Micu, Leonard Achiriloaei, Constantin Ghica, Ioana Roxana Iorga, Lucian Ioan Pascariu, Bogdan Costinel Andrieș, Mircea Beloiu, Andrei Fron, Viorel Dragoș Moroșanu, Dana - Lãcrãmioara Pãiuș, Miluțã Scutaru, Petru Farcași, Gabriela Daniela Suman, Grațian Ștefan Iacob, George - Alexandru Bãlan, Bogdan Nicolae Cucurdel, Mihai Armanu, Liliana Chelariu, Adrian Bolea, Vasile Betianu, Cristian Toader, Carmen Elena Diaconu, Octavian - Adrian Pruteanu, Mihai Blãjuț, Eusebiu Lupu și Eugen Rãileanu.

Articol afisat de 1367 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(PNL)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective