Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2015
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Octombrie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Urletul lui Daniel Stana, umilinta a atins apogeul

• veteranul echipei Ceahlãul a închis gura tuturor la finalul partidei cu Pojorîta, atunci cînd a început sã tipe în vestiar • Stana le-a reprosat colegilor indiferenta si lipsa de implicare în joc • sîmbãtã, echipa a fãcut un nou meci slab, fiind salvatã de la înfrîngere de bare si de portarul Barna •

Daniel Stana nu a mai suportat indiferenta si blazarea, lipsa de implicare si atitudinea incorectã fatã de fotbal a majoritãtii colegilor sãi. Cînd a intrat în vestiar a tunat. A explodat pur si simplu. A adresat reprosuri si cuvinte colegilor sãi mai tineri care si sîmbãtã, cu Pojorîta, au evoluat doar pentru a se mai trece un meci în CV. A vorbit atît de tare, încît pe holurile de la vestiare s-a fãcut liniste. Asa face un lider. Spune lucrurilor pe nume si dã cu pumnul în masã atunci cînd un grup este în derivã. În timp ce el vorbea în vestiar, antrenorul Mihai Ionescu a iesit sã fumeze. A fost reactia unui om care stie cã nu se mai poate si care continuã, poate, sã mai spere cã acolo unde s-a schimbat el pentru meciuri si antrenamente ani la rînd o vor mai face si altii pregãtindu-se de partide de Liga 1. Revenind la Stana(foto), în el a urlat de fapt situatia de acum a Ceahlãului. Nu numai colegii sãi meritau sã audã reprorusi, ci si cei din birouri. Cei care au fost nu demult acolo, dar si cei care mai sînt. Plus cei care cicã vor sã se implice, numai cã acum dau din coate si cautã motive pentru a se îndeparta de situatie. Unii jucãtori au probleme serioase în a avea realizãri. Barna a fost în zi de gratie, iar în fata sa, Cazan si Ichim au limitat cît au putut numãrul ocaziilor la poarta Ceahlãului. Stana, la mijlocul terenului, a alergat si a încercat sã dea cîte o pasã utilã. A executat foarte bine o loviturã liberã în minutul 16, din pozitie centralã, lîngã barã, dar Pop a respins în doi timpi în corner. A mutat jocul dintr-o parte într-alta, dar în jumãtatea Bucovinei colegii sãi au fãcut putine lucruri bune.

Nimic de la mijloc în sus si douã bare sucevene

Popadiuc n-a reusit sã aducã din dreapta pericol în treimea adversã, iar Stefãnescu a avut doar douã faze în care chiar s-a pus în slujba echipei. În minutul 38, dupã un corner, Stana a recuperat si a plecat spre jumãtatea adversã, a pasat în stînga la Stefãnescu, iar acesta a centrat în careu la Nedelcu. Tînãrul atacant nu s-a informat însã si s-a întors foarte greu spre poarta lui Pop. A fost blocat în momentul sutului, iar din faza respectivã a iesit un corner. În rest, Nedelcu n-a iesit cu nimic în evidentã. Un alt moment în care Stefãnescu a creat pericol s-a înregistrat în minutul 78. A intrat în careul advers prin stînga si a centrat în gura portii, de unde Tãbãcariu putea aduce egalarea întîmplãtor, mingea lovindu-l dupã ce fusese degajatã de un fundas sucevean. Cãrutã a fost la numãr sîmbãtã. Putea deveni omul meciului dacã marca în minutul 66, cînd, dupã o loviturã liberã executatã de Stana, a trimis cu capul din 8 metri pe lîngã poartã. Si nu era nici mãcar incomodat de vreun adversar, semn cã nici el nu se informase despre ce are în jur. Aportul fundasilor laterali la jocul ofensiv al echipei a fost nul. Cãlin a dat numeroase semne cã nu poate juca în jumãtatea adversã cînd ajunge acolo, iar Margine ajunge, dar parcã se teme sã încerce mai mult decît o pasã scurtã.
Bucovina Pojorîta a venit la Piatra Neamt crezînd cã poate cîstiga. A atacat din start, a vrut posesia si a ajuns la finalizare. Si merita sã plece acasã cu cele trei puncte, numai cã la finalizare încã este o echipã de Divizia C. Buhãceanu (4) a trimis cu capul peste poartã din 8 metri, iar Barna a refuzat golul lui Cainari (6), care a executat tare si pe jos o loviturã liberã de la 18-19 metri distantã. Juncãnaru (23) a prins sut care pãrea cã se duce bine, dar, deviatã, mingea s-a dus în corner, pentru ca Jarda (30) sã rateze din 3 metri putin lateral stînga, dupã o altã loviturã de la colt. Cristescu (55) a recuperat în jumãtatea gazdelor si a intrat în careu, i-a pasat lui Buhãceanu, care a rãmas singur cu Barna, dar portarul i-a refuzat golul. Buhãceanu (59) a nimerit transversala dupã un corner, iar rezerva Pãdurariu (70) a prins un sut splendid de la 35 de metri si a zguduit barele la vinclu. Ultima sansã a oaspetilor a avut-o Cristescu (82), care a tras sub barã din careu, însã Barna a întins mîna si a salvat. În urma acestui rezultat, Ceahlãul a rãmas ultima în clasament cu patru puncte. Celelalte meciuri ale etapei 8: Rapid - Brãila 3-1, Farul - Suceava 3-0, Balotesti - Bacãu 0-1, Clinceni - Buzãu 6-1, Berceni - Otelul 3-2. Dunãrea Cãlãrasi a stat.

Articol afisat de 1425 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective