Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2015
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Eveniment cultural 24 Septembrie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Zurli prezintã Vreau un   pupic de noapte bunã

Zurli prezintã Vreau un pupic de noapte bunã

• Gasca Zurli se aflã într-un turneu national, denumit Vreau pupic de noapte bunã • trupa va poposi la Piatra Neamt si Roman, duminicã, 27 septembrie • spectacolul din orasul de sub Pietricica are loc la ora 11, la Casa de Culturã a Sindicatelor • cel de la Roman este programat la ora 18, la institutia similarã cu cea din Piatra • bilete se pot cumpãra pînã vineri seara, de la casieriile celor douã institutii de culturã •

Duminicã va fi prilej de distractie pentru copii, pãrinti si bunici, dornici de a vedea un spectacol plin de viatã, sustinut de Gasca Zurli.
Consideratã cea mai iubitã trupã pentru copii din România, vine la Piatra Neamt si Roman cu cel mai nou spectacol, Vreau pupic de noapte bunã!. Prietenii din Gascã vin sã se întîlneascã cu pietrenii pe 27 septembrie, ora 11.00, la Casa de Culturã a Sindicatelor, iar cu romascanii în aceeasi zi, dar de la ora 18, la Casa de Culturã.
„Vreau pupic de noapte bunã este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacã. Trezitul dimineata, spãlatul pe dinti, îmbrãcarea pentru scoalã sau grãdinitã si momentul de dinainte de culcare sînt de cele mai multe ori precedate de lungi discutii si negocieri. Si cu cît pãrintii devin mai nerãbdãtori si mai nervosi, cu atît mai puternicã e încãpãtînarea celui mic. Noi stim cum sã transformãm aceste momente în clipe amuzante îmbrãcînd în joacã fiecare actiune: «Hai scoalã-te, ridicã-te, trezeste-te!» se pot spune în foarte multe feluri. Dimineata dã startul întregii zile si noi alegem sã o începem frumos, cu cîntec, joc si voie bunã, iar seara o închidem cu afectiune, cãldurã si atentie. ÃŽn spectacolul Vreau pupic de noapte bunã îi învãtãm pe pãrinti cum sã obtinã asta jucîndu-se cu copiii lor si nu enervîndu-se“, precizeazã cei de la Gasca Zurli.
Biletele se gãsesc la casieria Casei de Culturã din Piatra Neamt, pînã vineri, între orele 8 si 18, iar la Roman, tot la institutia unde are loc spectacolul, între orele 8 - 12 si 15 - 19. Pretul unui tichet este de 25 de lei - categoria a III-a, 35 de lei - categoria a II-a si 40 de lei - categoria I. Dacã un adult tine un copil în brate, plãteste un singur bilet. Dacã rãmîn bilete nevîndute, acestea se vor gãsi la intrare cu aproximativ o orã înainte de începerea show-ului. Teatrul Zurli a luat fiintã în 2007 si a apãrut ca o nevoie a pãrintilor de a duce copiii în spatii neconventionale, în care spectacolele se desfãsoarã pe luminã, cu muzicã prietenoasã, se bazeazã mai mult pe interactivitate si nu existã scene înfricosãtoare, iar primul spectacol pus în scenã a fost Zîna Mãselutã. Primele cereri au venit din partea grãdinitelor, într-o iarnã grea, în care era imposibil sã duci copiii în sãlile de teatru. O mînã de actori condusi de Mirela Retegan au început sã joace în sãlile de festivitãti si în sãlile de clasã. Cu timpul, a crescut numãrul spectacolelor, iar astãzi, Zurli are 18 spectacole - piese originale sau adaptãri ale pieselor clasice din folclorul celor mici.

Articol afisat de 1477 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective