Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2015
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Iulie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cum a negociat Pinalti licenta pentru Giga Tv

• anchetatorii au arãtat cum Gheorghe Stefan a apelat la ajutorul lui Viorel Hrebenciuc, iar acesta a convocat-o pe sefa CNA • Laura Georgescu nu s-a lãsat rugatã mult si a anulat sanctiunea aplicatã postului Giga Tv, la douã sãptãmîni de la instituirea mãsurii •

Dosarul licentei Giga Tv în care au fost inculpati fostul primar de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, doi membri CNA si deputatul Viorel Hrebenciuc, scoate la ivealã noi detalii. Este vorba de discutiile dintre Stefan si Hrebenciuc, prin care acesta din urmã dã asigurãri cã va redobîndi licenta retrasã de CNA dupã ce postul tv îsi întrerupsese emisia mai mult de 96 de ore. Conform anchetatorilor, Pinalti a cerut ajutorul lui Hrebenciuc, la îndrumarea altui membru CNA inculpat în cauzã, Narcisa Iorga. Stefan a fãcut ce i s-a zis si a primit asigurãri de la Hrebenciuc cã problema va fi rezolvatã „sutã la sutã“. ÃŽn actul de inculpare se aratã cã pe 28 septembrie 2013 Gheorghe Stefan îl sunã pe Viorel Hrebenciuc si stabileste o întîlnire pentru a obtine sprijinul deputatului în redobîndirea licentei tv.
Gheorghe Stefan: Sã trãiesti, nea Viorel! Stai linistit! Vreau sã te vãd si eu trei minute, eu-s în Bucuresti, nu-i nici o problemã!
Viorel Hrebenciuc: Unde esti acum?
G. S: Eu-s la hotel … spune-mi unde sã vin….
V. H: Hai si vino repede la Clubul Francez! Hai vino încoace!

Dupã întîlnirea cu Pinalti, Hrebenciuc trece la treabã, o contacteazã pe sefa CNA, Laura Georgescu, si-i solicitã o întîlnirea pe 30 septembrie 2013, la Parlament, acest moment fiind cu o zi înainte de votul membrilor CNA pentru contestatia depusã de Giga Tv. ÃŽntîlnirea dintre Hrebenciuc si Georgescu se amînã cîteva ore si pentru a nu-l tine pe Pinalti pe jar, Hrebenciuc îl sunã si-i dã asigurãri cã problema se va rezolva „sutã la sutã“.
Viorel Hrebenciuc: De abia la douã mã vad cu ea! Voiam sã-ti dau sms cã n-am mai apucat, cã-s cu toate nebuniile pe aici!
Gheorghe Stefan: Îhî.
V. H: Te sun, nici o problemã!
G. S: Cînd vã vedeti ?
V. H: Deci e sutã la sutã. Pe la douã.
G. S: Aha
V. H: Da?
G. S: Hai sunati-mã si pe mine, da, da!
V. H: O chem acum! Deci, sutã la sutã, stai linistit!
G. S: Mersi tare mult!

Ulterior Hrebenciuc face treaba pentru care s-a angajat în fata primarului de Piatra Neamt si o convinge pe Laura Georgescu sã admitã contestatia Giga Tv. ÃŽn sedinta de pe 1 octombrie 2013 a CNA, la douã sãptãmîni de la retragerea licentei Giga Tv, este admisã contestatia postului cu pricina care-si recapãtã toate drepturile. Anchetatorii au mai arãtat faptul cã în ziua votului, Laura Georgescu nu a prezentat membrilor CNA nota compartimentului juridic al institutiei prin care se atrãgea atentia asupra problemelor de admisibilitate a contestatiei depusã de Giga Tv. ÃŽn acest fel, trei din membri CNA au fost în eroare si au votat pentru redobîndirea licentei. „Ca urmare a acestor actiuni, dupã numai douã sãptãmîni, la data de 1 octombrie 2013, s-a emis o altã decizie, nr.514/2013, prin care s-a revocat decizia anterioarã (6 voturi pentru si 4 voturi împotrivã, din 10 membri prezenti), precizîndu-se doar cã argumentele continute în contestatia depusã de postul de televiziune sanctionat au fost admise, fãrã a se mai realiza o analizã tehnicã sau sã se tinã cont dacã existã un punct de vedere al specialistilor din cadrul CNA, care sã constate daca sustinerile din contestatie sînt temeinice si legale“, conform DNA.

Articol afisat de 1850 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective