Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2015
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Mai 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Chitic zîmbeste cînd aude de vulnerabilitãti

• primarul interimar al orasului Piatra Neamt le-a rãspuns celor care i-au dat de înteles cã ar fi vulnerabil, transmitîndu-le cã sînt pe o pistã gresitã

Acuzatiile dure fãcute de cãtre liderii social democrati la adresa lui Dragos Chitic, primarul interimar al orasului Piatra Neamt, par sã fie tratate la diverse de cãtre edil. Chitic le-a rãspuns celor care afirmã cã ar fi vulnerabil cã se aflã pe o pistã gresitã. „Am vãzut o acuzatie despre vulnerabilitatea mea si îmi vine sã zîmbesc pentru cã e infinit mai micã decît a celor care au fãcut aceastã declaratie si îi asigur cã sînt pe o pistã gresitã. Vorbesc despre onoare. Da, mi-as fi dorit sã existe. Vorbesc de vulnerabilitate cei care pot fi acuzati de acest lucru si vorbesc despre dezastrul financiar din primãrie care va iesi la ivealã. Despre situatia realã a primãriei eu am discutat si am prezentat-o clar atunci cînd, în 16 decembrie 2014, am fost prima datã învestit în functia de primar interimar. Ce am spus atunci reprezintã situatia financiarã realã a Primãriei Piatra Neamt. Nu existã nimic care sã ascundem. Am spus si asa este, cã cele douã riscuri majore pe care le avem sînt creditul Perla si situatia cu E.On“, a declarat Dragos Chitic.
Acesta a vorbit si despre buna colaborare pe care a avut-o cu fostul viceprimar Aurelia Simionicã, pe care a catalogat-o drept un bun profesionist. Cît priveste renuntarea la functia de viceprimar a lui Constantin Teodorescu, primarul, proaspãt înscris în PNL, a precizat cã o decizie va fi luatã în cadrul Biroului Politic al PNL Neamt.
Reamintim cã proiectul introdus pe ordinea de zi de la sedinta de joia trecutã, prin care s-a dorit schimbarea primarului interimar cu viceprimarul Aurelia Simionicã, a picat la vot. Desi se baza pe sprijinul a cel putin 12 alesi locali, proiectul nu a trecut, votînd pentru doar 10 consilieri. Si nu a fost singura loviturã primitã de social democrati, pentru cã în aceeasi sedintã viceprimarul Aurelia Simionicã a fost schimbatã cu liberalul Constantin Teodorescu.

Articol afisat de 1523 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective