Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2014
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Octombrie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Opinii despre situatia lui Pinalti

Ioan Chelaru, senator PSD: „L-am criticat mereu pentru activitatea politicã, pe bunã dreptate. Nu am cunoscut niciodatã activitãtile „extra“ ale domnului Stefan. Justitia se va pronunta, sper, numai pe bazã de probe“.

Cãtãlin Drãgusanu, deputat PC de Neamt.„Se pare cã a ajuns justitia si la Piatra Neamt, desi multi îsi pierduserã speranta vizavi de anumite aspecte de la primãrie. Iatã, ceea ce multi dintre dumneavoastrã, jurnalistii, ati scris de-a lungul timpului s-a adeverit. Este un semnal clar pentru cetãteni cã trebuie sã se orienteze si sã nu mai voteze pe oricine. Nimeni nu-si doreste sã se afle într-o astfel de situatie, este clar, însã dacã te pretezi la astfel de fapte trebuie sã te astepti ca la un moment dat ele sã fie descoperite si sã rãspunzi pentru ele. Nu cred cã în cazul primarului de Piatra Neamt putem spune cã acesta a fost lipsit de discernãmînt. S-a folosit de influenta sa politicã, datã de functia pe care a avut-o în partid, dar si de calitatea de primar, pentru a accede în cercuri înalte. Nu stim în ce mãsurã anchetele DNA sînt legate în acest moment si de primãrie. ÃŽmi manifest nemultumirea cã cei de la USL, care au cîstigat alegerile locale în aproape toatã tara, nu au continuat sã verifice documentele administratiilor anterioare. Au lãsat lucrurile asa cum le-au gãsit, desi era bine dacã verificau si informau populatia despre lucrãri plãtite, dar neefectuate, pretul exagerat al unor lucrãri, ale unor materiale. Multi au mers pe principiul «Nu mã bag, eu de acum rãspund pentru ceea ce fac», ceea ce nu este bine. Cu toate acestea, lumea aflã mai devreme sau mai tîrziu, iar ceea ce presa relateazã se confirmã“.

Emilia Arcan, vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt, a declarat cã situatia nu este plãcutã pentru absolut nimeni, fie cã e vorba despre electoratul dezamãgit, oameni politici, familia primarului, populatia municipiului Piatra Neamt ori a judetului: „Am încredere cã institutiile statului îsi vor face treaba si cã fiecare platã îsi are rãsplata ei. Nimeni dintre noi nu stie foarte bine speta încît sã se poatã pronunta corect, asa cã vom vedea ce va decide completul de judecatã si procesul ce va urma“.

Florin Marin, antrenor principal FC Ceahlãul: „Am discutat cu oamenii din club, colaboratorii sãi de mult timp si mi s-a spus cã nu are nici o vinã în acest caz. Toti ne gîndim la el si-l sustinem moral. Din cîte stiu
eu, este nevinovat“.

Viorel Mãstãcãneanu, presedintele CA al FC Ceahlãul: „Dupã pãrerea mea este nevinovat. Am avut multe discutii private cu el si mi-a spus mereu cã învinuirile nu sînt corecte. Cred cã totul se învîrte în jurul unei declaratii fãcute de un martor. Acest eveniment nedorit nu afecteazã desfãsurarea activitãtii clubului de fotbal. Afecteazã clubul Ceahlãul din punctul de vedere al imaginii. Sã nu uitãm cã multi asociazã FC Ceahlãul cu Gheorghe Stefan si pe undeva este corect, chiar dacã nu mai are de mult timp legãturi cu Ceahlãul. El a creat Ceahlãul actual. Dacã nu era el, cred cã erau sanse mici ca Piatra Neamt sã fi avut echipã în primul esalon fotbalistic al tãrii. Sîntem decisi sã ne zbatem sã continue activitatea acestui club de fotbal de traditie în România“.

Articol afisat de 2589 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ, D. MURARU, M. MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective