Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2014
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Octombrie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sedinta cu directorii, ocazie de etalat toalete si parfumuri

• asemeni elevilor, directorii convocati la sedinta pentru analiza învãtãmîntului nemtean s-au bucurat de revedere, pupîndu-se si îmbrãtisîndu-se cu spor • printre cei mai „abordati“ s-a dovedit Luminita Vîrlan, acum sef la „Petru Rares“ • pe vremea cînd era inspector general, ea a dat delegatie pentru multi dintre actualii directori •

Directorii scolilor nemtene au participat ieri la o sedintã în cadrul cãreia s-a fãcut analiza învãtãmîntului nemtean în anul scolar trecut. Ca de obicei, ocazia a fost valorificatã la maximum de cele mai multe dintre directoare, care au venit la sedintã în tinute impecabile, coafate, lãsînd în urmã dîre de parfumuri scumpe. Nici domnii, în numãr destul de mare ocupanti ai functiilor de conducere din scoli, n-au fost mai prejos, unii apãrînd la patru ace sau cu look-uri care sã le punã în evidentã masculinitatea. Si pentru cã toti directorii nu s-au mai vãzut într-un astfel de cadru din anul scolar trecut, sedinta de ieri a debutat cu o reprizã de pupãturi si îmbrãtisãri, de urãri de succese si de împliniri profesionale si personale. O aparitie specialã a fost asiguratã de cãtre profesoara Luminita Georgeta Vîrlan, acum director al Colegiului National Petru Rares, cea care a semnat pentru multi dintre actualii directori deciziile de numire pe post cînd era inspector general, asa cã la întîlnirea de ieri s-a vãzut din partea celor legati de respectiva semnãturã o reactie specialã, cu pupãturi de mîini sau îmbrãtisãri.
Inspectorul general Viorel Stan a intrat în sala de sedintã de la Liceul Tehnologic Economic Administrativ însotindu-l pe prefectul Vlad Anghelutã. La diferentã de cîteva minute a apãrut si vicepresedinta Consiliului Judetean, Emilia Arcan. Printre oficialitãtile care au participat la eveniment s-au numãrat Ioan Niticã, seful ISU Neamt, Paul Tablan, seful Politiei Neamt, Sorin Gherasim, seful de la Jandarmi, Dan Morenciu, de la Directia de Sãnãtate Publicã si Florentina Moise Vasiliu, directorul Casei Corpului Didactic. Pe rînd, invitatii au luat cuvîntul, fiecare sustinînd o declaratie scurtã, bazatã în principal pe felicitãri la adresa directorilor si pe urãri de bine pentru noul an scolar. Generalul Viorel Stan n-a putut trece cu vederea noua înfãtisare a colonelului Ioan Niticã. Acesta poartã mai nou mustatã, dupã ce o vreme n-a acceptat acest lucru pe motiv cã i s-ar fi vãzut firele ei albe. „Domnul colonel Niticã a revenit la forma initialã si poartã mustatã! Acum mã bate gîndul sã o dau eu jos!“, a spus generalul Viorel Stan, mustãcios la rîndul sãu. Lucrãrile sedintei au fost deschise de inspectorul general. „Azi este o sãrbãtoare a activitãtii educationale din judetul Neamt, dupã un an de muncã si rezultate deosebite. Dumneavoastrã reprezentati un corp de directori de înaltã calitate, chiar dacã cu timpul s-au mai ridicat mici problemute. Dar per ansamblu sînteti oameni extraodinari si asta se vede prin rezultatele obtinute în anul scolar 2013-2014“, a declarat generalul Viorel Stan.
Vicele Emilia Arcan a garantat sprijinul Consiliului Judetean pentru învãtãmînt si pentru mai departe: „Vã stimez si vã respect pe toti, pentru cã sînteti oameni de mare calitate si ne mîndrim cu dumneavoastrã. Vã doresc sã participati la cît mai multe activitãti în cadrul cãrora sã analizati rezultate deosebite ale educatiei nemtene“.
Prefectul Vlad Anghelutã, prezent pentru prima datã la o astfel de sedintã, a precizat cã fãrã cadrele didactice tara n-ar avea nici un viitor.

Articol afisat de 2349 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective