Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2014
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Septembrie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Patru firme din Bucuresti se bat pe gunoaiele nemtenilor

• acestea au depus oferte la licitatia organizatã pentru operarea Depozitului judetean de deseuri de la Girov

Patru firme sau asocieri de firme din Bucuresti se luptã pentru a prelua gestionarea Depozitului judetean de deseuri Neamt. Acestea au depus documentatiile necesare la licitatia electronicã internationalã, sperînd cã vor prinde un contract în valoare de circa 211.500.000 de lei, plus TVA. Dupã deschiderea ofertelor si aflarea celor patru entitãti, urmeazã ca o comisie formatã din zece specialisti sã analizeze fiecare dosar si sã stabileascã si un punctaj care va departaja cîstigãtorul de învinsi. „Comisia de evaluare s-a constituit pe baza unei dispozitii datã de cãtre presedintele Culitã Tãrâtã. ÃŽn zilele urmãtoare, membrii acesteia se vor întruni si vor analiza fiecare dosar în parte, pentru a vedea care este cea mai potrivitã firmã sau asociere ce poate prelua activitatea de manageriere a Depozitului judetean de deseuri. ÃŽncã nu stim termenul pînã la care se va anunta rezultatul final, pentru cã depinde de cum vor colabora membrii comisiei de evaluare cu firmele intrate în cursã. Vor avea loc schimburi de documente, diverse solicitãri, analiza aceasta presupune muncã amãnuntitã si pe mai multe directii“, a declarat Emilia Arcan, vicepresedinte al CJ Neamt.
Cele patru firme care vor intra în evaluare sînt Iridex Grup Import Export, Tahal România SRL, Asocierea A.S.A. Servicii Ecologice SRL si Compania Romprest Service SA si Asocierea Eco Sud si SC High Sorting SRL. Reprezentantii acestor firme si ai altora vreo sase au venit în judetul Neamt, dupã ce au vãzut anuntul pe SEAP, sã vadã cum stau lucrurile la fata locului. Si o firmã din Italia a fost atrasã de anunt, dar dupã ce reprezentantii ei au parcurs judetul, au renuntat. Toti cei care au venit la Piatra Neamt, atrasi de lansarea de oferte, au fost însotiti de reprezentanti ai Consiliului Judetean la depozit si la statiile de sortare din judet, pentru a vedea ce ar putea avea de fãcut. Dupã vizitã au mai depus oferte pe SEAP doar cele patru entitãti - douã firme si douã asocieri de firme. Pentru fiecare se va stabili un punctaj si cei nemultumiti vor putea depune contestatii. Dupã ce vor fi solutionate, în cazul în care vor exista contestatii, se va alege un singur cîstigãtor. În cazul în care se va întîmpla sã fie douã firme la egalitate, se va introduce o nouã etapã de selectie.

Articol afisat de 1418 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective