Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2014
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 9 Mai 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Lucky Studio - un altfel de videochat!

Lucky Studio - un altfel de videochat!

ÃŽntr-un interviu acordat publicației noastre, doamna Mihaela,
managerul celui mai bun studio de videochat din Iași, Lucky Studio,

ne-a povestit deschis despre activitatea de model de videochat și felul în care acest job le schimbã viațã fetelor în bine.

Reporter: Probabil cã vi s-a adresat deseori aceastã întrebare, dar cu riscul de a mã repeta, vã întreb: de ce videochat?

Fetele care au experimentat meseria de model de videochat știu cã beneficiul cel mai mare, pe lângã cel financiar, e urmãtorul: scapi de orice complexe personale și dezvolți o încredere în tine de invidiat! Și cum ar putea fi altfel, când zi de zi ești adoratã de sute de barbați, când o lume se deschide în fața ta, gata sã-ți ofere toatã atenția cuvenitã? Cum ai putea sã permiți sã fii neglijatã, jignitã, tratatã rãu când sute de barbați ar face orice, doar ca sã-ți intre-n grații?

Exepriența acumutatã la Lucky Studio a ajutat zeci de femei care nu erau tratate bine de partenerii lor sã înțeleagã faptul cã e loc de mai bine și nu trebuie sã accepte orice tratament orbește. Le-a ajutat sã înțeleagã faptul cã o femeie se atinge cu o floare, nu cu o palmã. Le-a ajutat sã înțeleagã faptul cã, prin zâmbetul lor, o lume le e la picioare și acel zâmbet poate lumina ziua unui om.

Sute de femei au învãțat la Lucky Studio faptul cã femeia conduce întotdeauna! Ea este cea care
decide ce este mai bine pentru viața ei, ea este independentã, și-și câștigã singurã banii, nu
,,cerșește 2 lei” și un pic de atenție. Și de ce ar face-o, dacã atâția bãrbați o adorã? Dacã sute, chiar mii de admiratori iubesc cum îi cade o șuvițã rebelã pe fațã, cum mãnâncã înghețatã sau, pur și simplu, cum privește! Copilãros, cu ochii ei mari atunci când se alintã, gingaș, când îți spune cã i-ai lipsit și cum ii apar 2 linii fine sub ochi când se încruntã pentru cã nu ai cãutat-o 3 zile!

Reporter: Cu alte cuvinte, fetele au învãțat sã se aprecieze mai mult de
când sunt modele de videochat?

Da, exact! Fetele care colaboreazã cu Lucky Studio au crescut o datã cu noi. Au devenit femei în adevãratul sens al cuvântului, care știu ce vor și cum sã ținã un bãrbat aproape. Femei care știu sã se facã iubite, care se îngrijesc și au mereu timp pentru ele.

A face videochat este o opțiune temporarã, care te ajutã financiar câțiva ani, dar ca femeie, toatã viața. Pentru cã, deseori, nu știm sau uitãm sã ne bucurãm de feminitatea noastrã. Prinse cu alte aspecte ale vieții cotidiene, uitãm sã ne îngrijim cum se cuvine, sã ne facem timp sã mergem la salon sã ne vopsim sau sã ne pensãm. Din grija pentru ceilalți, uitãm sã alocãm timp și bani nouã, celor care ne asigurãm cã celor dragi nu le lipsește nimic.

Colegele noastre au învãțat sã se respecte și sã se iubeascã, sã aibã grijã de ele și sã se aprecieze. Pentru cã, la Lucky Studio, femeia este cea care conteazã! Aici, cu ajutorul schimbãrilor de look o datã la 4 luni, ni se amintește cã meritãm sã investim în noi.

Reporter: Cu ce se diferențiazã Lucky Studio de alte studiouri de
videochat?

Cu totul! Credem cu tãria cã suntem un altfel de videochat. Și anume, cel mai bun! Pentru noi, cel mai bun studio de videochat este o etichetã care se dobândește, nu se cumpãrã. Respectul, corectitudinea și discreția sunt lucruri pe care le oferim din inimã, deși nu costã nimic. Pentru celelalte aspecte, am gândit oferte speciale pentru colaboratoarele noastre. Mai ales acum, când vine primãvara, anotimpul cumpãrãturilor! Mergem la shopping destrabalat, ne luãm fustițe și pantofi, totul pentru a arata senzațional! ÃŽnsã femeile vor întotdeauna mai mult! Așa cã
le oferim mai mult. Astfel, toate colaboratoarele noastre beneficiazã de abonamente la salã și solar. Abonamentul include o ședințã de fitness sau aerobic (classic, step, pilates, tae -bo) pe zi și 4 ședințe la solar a câte 10 minute. La Studioul nostru, primavara incepe cu un corp superb și-un bronz de vis!

Reporter: Ce alte beneficii au fetele de la Lucky Studio?

Le oferim plata zilnic, 7 bonusuri sãptãmânale și 3 lunare. Așa o sã aibã întotdeauna suficienți bani de shopping și de vacanțe exotice! De asemenea, le oferim transport gratuit (de la domiciliu la Studio și înapoi), make-up profesionist înainte de intrarea în turã, ședințe foto profesionale, cazare gratuitã, training în primele 10 zile, salariu fix garanat lunar de 4.500 lei, intimitatea unei camere cu design unic, la alegere. Ar fi multe de amintit, cum ar fi faptul cã aici lucreazã doar fete, au cursuri gratuite de limba englezã și francezã, programul este flexibil (nu ai limite de ture impuse, deci lucreazã cât doresc) și au posibilitatea de a alege între un profil adult sau non-adult.

De departe, cel mai atractiv beneficiu îl constituie Pachetul Bonus de Angajare. Fetele care sunt hotãrâte sã lucreze o anumitã perioadã de timp în studioul nostru, pot alege între 6 Pachete Bonus de Angajare:

38.880 lei primesti Pachet Bonus de Angajare pt un Contract de colaborare de 3 ani;

26.530 lei primesti Pachet Bonus de angajare pt un Contract de colaborare de 2 ani;

13.480 lei primesti Pachet Bonus de angajare pt un Contract de colaborare de 1 an;

7.320 lei primesti Pachet Bonus de Angajare pt un Contract de colaborare de 6 luni;

3.560 lei primesti Pachet Bonus de Angajare pt un Contract de colaborare de 3 luni;

1.720 lei primesti Pachet Bonus de Angajare pt un Contract de colaborare de 1 lunã;

Reporter: Cum se pot înscrie fetele în echipa dumneavoastrã?

Pentru a lucra din Studio, trebuie sã o sune pe colega noastrã, Claudia, la numãrul 0742 286 286, pentru a stabili un interviu. De asemenea, îi poate da add pe Messenger pe id-ul [email protected] ori îi poate trimite un e- mail pe adresa [email protected]. Dacã dorește sã lucreze de acasã, trebuie sã o sune pe colega noastrã, Andra, la numãrul 0748 141 142. Ne poate gãsi și pe Facebook la adresa www.facebook.com/luckystudioiasi.

Lucky Studio – din respect pentru tine!

Articol afisat de 3708 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(P)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective