Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2014
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Martie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Gheorghe Neculae ar fi noul subprefect

• presedintele CJ Neamt a confirmat venirea functionarului din
Primãria Alexandru cel Bun pe functia de subprefect • Gelu
Moldoveanu va merge sef la Protectia Consumatorului n
adjuncta de la Hogas, Brîndusa Andrei, e „în cãrti“ pentru a fi
inspector general adjunct la ISJ •

Ruperea oficialã a USL aduce în Neamt primele schimbãri pe la sefiile institutiilor publice. Una dintre cele mai vizate este cea de subprefect, eliberatã odatã cu mutarea lui Vlad Anghelutã, cel care a ocupat-o pînã la mijlocul sãptãmînii trecute, în biroul de prefect. Dupã ce s-a vorbit despre douã nume - ambele date ca sigure, Gheorghe Neculae, de vreo zece ani angajat la Primãria Alexandru cel Bun, dupã o altã lungã perioadã prestatã în Primãria Piatra Neamt, apoi cel al lui Gelu Moldoveanu, de loc din Roman, care cocheteazã cu UNPR, acum a venit rîndul unei confirmãri. Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Culitã Tãrâtã, a dat ca sigurã venirea functionarului de la Primãria Alexandru cel Bun ca adjunct al lui Anghelutã. „Omul are 19 ani de experientã în administratie. Este functionar si sînt convins cã e omul potrivit pentru functia de subprefect“, a spus seful CJ Neamt.
Altã institutie si altã schimbare, care suscitã interesul a cîtorva mii de angajati din învãtãmînt: Inspectoratul Scolar. Desi nu se suflã nici o vorbã despre schimbarea inspectorului scolar general adjunct Gabriela Banu, se pare cã ea nu va mai rãmîne mult în functie, în ciuda abilitãtilor pe care a demonstrat cã le are pentru acest post. Cel mai vehiculat nume este al profesoarei Brîndusa Andrei, actual director adjunct cu delegatie la Colegiul National Calistrat Hogas. Profesor de limba si literatura românã, cu elevi care s-au calificat în aceastã primãvarã la olimpiada nationalã de limba si literatura românã, profesoara de la Hogas nu are prea multã vechime în colegiul pietrean. Desi se stie foarte bine cu generalul Viorel Stan, acesta a declarat cã nu are cunostintã de vreo persoanã care sã fie sustinutã pentru a deveni secund al sãu si cã nu se pune problema vreunei schimbãri în echipa de conducere de la Inspectoratul Scolar. Asta, în ciuda faptul cã la sedinta cu directorii de miercuri, 19 martie, se vorbea în multe cercuri despre viitoare adjunctã a ISJ, profesoara Brîndusa Andrei. „Ponta a zis cã rãmînem prieteni cu liberalii si nu se pune problema vreunei schimbãri. Doamna Banu rãmîne pe functie“, a declarat inspectorul scolar general Viorel Stan. O schimbare mai sigurã decît cea vehiculatã la adresa adjunctului ISJ Neamt se anuntã a fi la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului. Vlad Ciurea va fi înlocuit cu Gelu Moldoveanu, care a mai ocupat aceastã functie si care pînã sãptãmîna trecutã era anuntat ca fiind viitorul subprefect de Neamt. ÃŽn acest caz, calea cãtre biroul de subprefect îi rãmîne deschisã lui Gheorghe Neculae.

Articol afisat de 1916 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective