Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2014
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Ianuarie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, reunire în zodia „noului“

• Ceahlãul are antrenor principal nou, secunzi noi, director tehnic si un nou presedinte executiv • si în lot sînt noutãti, jucãtori veniti la probe • Golubovic a fost supãrat, iar Jula nu s-a antrenat • Ceahlãul îsi cunoaste douã dintre adversarele turneului din Croatia •

Cuvîntul care caracterizeazã Ceahlãul la prima reunire din 2014 este „nou“. ÃŽn primul rînd nemtenii au un antrenor principal nou. Costel Ilie i-a luat locul lui Vasile Miriutã, de numele cãruia se leagã parcursul bun din a doua jumãtate a anului trecut. Apoi, sînt secunzi noi, Mihai Ionescu si Gabi Cînu (n.r - care va continua si ca jucãtor), asa cum si o serie de jucãtori sînt noi. Este vorba despre doi români, un fundas si un atacant, doi olandezi si-un belgian, dar s-a consemnat si o revenire. Alex Marginã s-a întors la Ceahlãul dupã un tur petrecut la FC Clinceni (Liga 2), unde a jucat destul de putin. S-au adunat astfel 29 de jucãtori. A absentat Daniel Stana, aflat la Bucuresti în recuperare dupã operatia de la genunchiul drept, în timp ce Emil Jula nu s-a antrenat din cauza unor probleme medicale ce necesitã cîteva zile în plus de repaus. „Pe cei care au venit la teste îi vom vedea si-n cîteva meciuri amicale între echipe formate din jucãtorii nostri, iar pînã la ora plecãrii în Croatia ne vom edifica asupra potentialului lor. Poate cã vor mai veni si altii pentru a-i vedea, dar sigur si-n Croatia vor apãrea ceva jucãtori care vor intra la probe“, a declarat Costel Ilie, referindu-se la lot. Tehnicianul de 39 de ani a admis cã a prelua Ceahlãul acum este o provocare, iar o clasare mai sus de locul IX, ocupat în prezent în Liga 1, este un obiectiv dorit de toatã lumea nu numai de el. Priveste cu încredere perioada urmãtoare, este multumit de cei care îi sînt în preajmã ca antrenori secunzi si sperã ca elevii sãi sã reuseascã rezultate bune. La fel si Viorel Mãstãcãneanu, cel care a reamintit cã orice loc în clasament înseamnã plus sau minus de bani din drepturile TV.

Ceahlãul, o premierã pentru Marian Bondrea

Marian Bondrea si Marian Costea sînt si ei nume noi în organigrama Ceahlãului. Primul este un antrenor cu experientã în Liga 1. Pentru prima datã în carierã a ajuns în zona Moldovei sã fie angajat al unui club. „Am gãsit un grup bun si îmi doresc sã se vadã fapte în urma noastrã, nu vorbe. Trebuie sã ne asigurãm cã rezultatele vor fi mai bune de aici înainte“, a precizat Marian Bondrea, directorul tehnic al nemtenilor. Marian Costea, presedinte executiv în locul lui Vicentiu Iorgulescu, a dat asigurãri cã toti cei care sînt implicati în conducerea clubului îl vor sustine pe Costel Ilie. „Este cea mai bunã idee de a-i da sansa lui Costel Ilie sã antreneze ca principal la Ceahlãul. Sînt convins cã o va fructifica“, a afirmat Costea, persoanã convinsã cã în prezent arena nemteanã este a treia ca valoare în tarã dupã Arena Nationalã si Cluj Arena.
Bojan Golubovic a venit la reunire, dar a lãsat impresia cã fãrã prea mult entuziasm. S-a salutat cu colegii, s-a schimbat pentru antrenament si a anuntat cã nu-l mai intereseazã ce i se întîmplã pînã la varã. El vrea sã plece acum liber de contract. A primit o ofertã de continuare la Ceahlãul si din vara lui 2014, dar a refuzat. Chiar dacã nu s-a discutat cu ei pînã acum, Stana si Constantinescu sînt doriti. Atacantul a spus: „Ne bucurãm cã începem munca si sper sã facem treabã bunã, pentru a continua returul cu rezultate si mai bune. ÃŽn ceea ce mã priveste, vreau sã-mi continui angajamentul cu Ceahlãul si vom discuta oferta care va veni din partea conducerii dupã patru ani în care am jucat pentru aceastã formatie“. Andrei Marc se gîndeste numai la Ceahlãul acum, dupã ce în vacantã în fiecare dimineatã a citit în presã cã diferite echipe au pus ochii pe el. Vlad Achim a recunoscut cã s-a bucurat de vacantã, care a fost una frumoasã, dar îsi doreste ca rezultatele sã fie mai bune ca anul trecut. Gabriel Cînu a dat asigurãri cã îsi va face treaba în primul rînd ca jucãtor la Ceahlãul. Toti sportivii care au spus cîteva cuvinte la reunire au rãspuns si la întrebarea legatã de Vasile Miriutã, fostul antrenor. I-au multumit pentru cele fãcute împreunã, i-au urat succes acolo unde s-a dus, dar îsi doresc mult ca rezultatele sã fie mãcar la fel si de aici înainte.
Ceahlãul vrea sã joace sase meciuri amicale în Croatia. Douã sînt deja stabilite în cadrul turneului Istria Winter Cup 2014. Ceahlãul face parte din Grupa A în care va înfrunta pe FK Zeljenznicar (locul 1 în prima ligã din Bosnia - 6 februarie) si pe NK Cibalia Vinkovci (locul 1 în liga secundã din Croatia - 1 februarie). A patra componentã a grupei urmeazã a fi gãsitã, dupã ce o echipã care confirmase participarea s-a retras.

Articol afisat de 1129 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective