Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 26 Noiembrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primarul Stefan e bunic

• fiica sa, Giorgiana, a nãscut ieri un bãietel de 3,6 kg • copilul va purta numele Albert si, dupã cum spune mîndrul bunic, are gura mare • „A rãcnit de n-a mai stiut lumea cum sã-l împace“, zice Gheorghe Stefan • edilul pietrean e convins cã pasiunea sa pentru fotbal va fi transmisã genetic la urmas •

Gheorghe Stefan este proaspãt bunic. La o lunã si cîteva zile dupã ce si-a sãrbãtorit a 33-a aniversare, fiica primarului de Piatra, Giorgiana (în imagine), a nãscut ieri, în strãinãtate, un bãietel de 3,6 kilograme, sãnãtos, voinic si, dupã cum spune mîndrul bunic, cu gura mare. „A rãcnit de cum a venit pe lume, dar atît de tare cã nu mai stiau ce sã facã sã-l împace. E sãnãtos, e frumos de picã si e cu gura mare. Cred cã îmi seamãnã“, zice, aproape rîzînd în barbã, Gheorghe Stefan. Atît mama, cît si pruncul se simt foarte bine, nu au apãrut probleme si vor mai rãmîne în atentia medicilor cîteva zile, asa cum se procedeazã de obicei în aceste situatii. „Mã bucur cã sînt sãnãtosi amîndoi, cã nu au fost probleme si cã vor putea veni acasã în curînd. Cel mai important este cã sînt sãnãtosi. De acum începe distractia pentru pãrinti“, spune, pe acelasi ton sugubãt, edilul pietrean. ÃŽn acelasi timp se declarã alãturi de proaspetii pãrinti si dispus sã-i ajute cu tot ce trebuie, mai ales cu sfaturi si sprijin moral. „Cã stiu si eu cum e“, zice el.
Bãietelul va purta numele Albert, iar primarul Gheorghe Stefan abia asteaptã sã-l ia alãturi, sã-i arate d-ale vietii si, mai ales, d-ale fotbalului. Asta pentru cã, încã dinainte de a veni pe lume, bunicul si-a fãcut planuri cu Albert. Cînd a aflat cã va deveni bunic în prag de iarnã, edilul pietrean s-a declarat nespus de fericit pentru cã e convins cã pasiunea sa pentru fotbal va fi transmisã genetic la urmas. „Nici cã se putea sã primesc un cadou mai frumos si cred cã toti bunicii din lume stiu despre ce vorbesc. Abia astept sã-l vãd si sã-l pot duce la stadion“, spunea primarul Gheorghe Stefan acum cîteva sãptãmîni.
Edilul pietrean e cît se poate de pregãtit pentru misiunea grea de bunic care îl asteaptã si e convins cã va face fatã la joaca intensã la care-l va supune cel mic peste cîteva luni. Mai dureazã pînã îl va vedea alergînd prin casã sau curte, dar primarul Gheorghe Stefan e de pãrere cã-i mai bine sã fie pregãtit, drept pentru care antrenamentele pe care le face de cîteva luni îi vor fi de folos cu sigurantã.
Albert este primul nepot pe care Giorgiana Stefan îl oferã primarului de Piatra, dar acesta sperã sã fie primul dintr-un sir lung, pentru cã el se declarã pregãtit sã facã fatã fisei postului de bunic.

Articol afisat de 2304 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective