Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 29 Martie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Vasluienii lui Porumboiu au luat 4 de la tevari

Echipa a doua a formatiei FC Vaslui, care evolueazã sub titlulatura de „Sporting“ în Seria I a Ligii a III-a la fotbal, a pierdut fãrã drept de apel meciul de pe teren propriu, în fata formatiei Sport Club Municipal (SCM) Petrotub Roman. Partida a avut loc la finele sãptãmînii trecute, pe stadionul din Bîrlad - unde îsi desfãsoarã vasluienii „mici“ jocurile de acasã - si s-a încheiat cu 0-4 (0-1). Antrenorul principal al tinerilor de la SCM Petrotub, Costel Enache, s-a declarat multumit mai ales cã le-a demonstrat încã o datã jucãtorilor de sub „aripa“ lui Adrian Porumboiu cã nu au nici o sansã la acest nivel. ÃŽn tur, pe Stadionul Moldova, romascanii au cîstigat cu 2-1 dupã un meci destul de controversat. ÃŽn continuare, SCM Petrotub se mentine pe locul al III-lea în clasament, în timp ce vasluienii sînt pe locul XV.
„A fos un meci frumos. Prima reprizã a fost destul de echilibratã, cu toate cã noi am avut cele mai clare ocazii. Am reusit sã deschidem scorul în minutul 42, prin Popa, dupã o fazã frumoasã. La reluare, ne-am concentrat mai mult si mingea a intrat din nou în plasã, la o fazã a lui Vulpe. Pînã la final, mai ales cã adversarii erau «Ã®n corzi» au mai punctat Marin, în minutul 75 si Cosmin Tapu, în minutul 82. Acesta este un tînãr talent de doar 17 ani care a debutat pentru SCM Petrotub în acest meci. Sperãm cu totii sã îi calce pe urme tatãlui sãu, Gabi Tapu, ce a fost ani si ani la rînd un simbol pentru formatia Laminorul. Una peste alta, mã multumesc atît rezultatul cît si prestatia din teren a bãietilor nostri. Este foarte important cã primãvara a venit si la Roman, de ceva zile, astfel încît am putut sã facem pregãtirea specificã“, a declarat antrenorul Costel Enache. Acesta a mai mentionat cã a trebuit sã evolueze la vasluieni fãrã douã piese importante în angrenajul echipei, Chiriac, nerefãcut dupã o fracturã de piramidã nazalã cu care s-a ales în meciul cu Pascaniul si Harbuzaru, suspendat. Pentru etapa viitoare, în Vinerea Mare, cu Ceahlãul II Piatra Neamt, acasã, Costel Enache nu are prea mari emotii din punctul de vedere al lotului. ÃŽn aceastã etapã, a XXI-a, din zilele de 26 si 27 martie, s-au mai înregistrat rezultatele: Poli Galati - CS Gura Humorului 3-0 (sucevenii s-au retras din campionat), CSM Pascani - FC Ceahlãul II 1-2; CS Willy Bacãu - FC Pambac Bacãu 2-0, Poli II Iasi - Cetatea 2-1, Dunãrea II Galati - CS Panciu 0-1, Rapid Suceava - CF Brãila 2-1 si Aerostar Bacãu - Otelul II 0-1. Lider rãmîne Brãila, cu 44 de puncte, urmatã de CS Panciu (42 p.) si SCM Roman (41 p.). Ceahlãul II este pe locul VII, cu 30 de puncte, iar Cetatea pe XII, cu 23 de puncte.

Articol afisat de 1401 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A. MARCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective