Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, cu Gaz Craiova, în Cupa României

• meciul va avea loc pe 22 sau 23 sau 24 septembrie la Piatra Neamt • „
Este bine cã jucãm acasã cu Gaz Metan Craiova si cã evitãm o deplasare foarte lungã“, a declarat antrenorul Mihai Ionescu • meciurile saisprezecimilor vor fi FCM Bacãu - Steaua, Urziceni - Sportul si Iasi - Pandurii •

Ceahlãul se poate lãuda cã a avut noroc la tragerea la sorti a fazei saisprezecimilor Cupei României - Timisoreana si va juca în compania celor de la Gaz Metan CFR Craiova, din Liga a II-a. Va fi de fapt un meci cu o nou-promovatã în acest esalon fotbalistic, Gaz Metan ocupînd totusi locul 12 cu patru puncte acumulate în patru meciuri. Oltenii au cîstigat 1 punct acasã, 2-2 cu Muresul Deva, si trei pe teren strãin, dupã 3-2 la Ariesul Turda. Trebuie spus cã Gaz Metan Medias este o formatie antrentã de Ionel Gane. „E bine cã jucãm acasã pentru cã evitãm o deplasare lungã pînã la Craiova. Nu aveam nevoie de asa ceva în plin campionat. Despre adversar nu stiu mai nimic la aceastã orã, decît cã este pregãtit de Ionel Gane“, a declarat Mihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlãului.
FRF a impus urne valorice la tragerea la sorti a fazei saisprezecimilor Cupei României - Timisoreana în care apar echipele din Liga I, care abia acum intrã în competitie, dar si cele din ligile inferioare, calificate în fazele anterioare. Conform regulamentului, echipele din Urna A, adicã Unirea Urziceni, FC Timisoara, Dinamo Bucuresti, CFR Cluj, SC Vaslui si Steaua Bucuresti au fost repartizate în meciuri numai împotriva unor adversare din Urna C, perechile favoritelor venind din cele 14 echipe din Liga a II-a si Liga a III-a. Celelalte 8 formatii din Urna C care nu au primit rivale din Urna A au fost apoi împerecheate cu grupãri din Urna B, una compusã numai din formatii din Liga I. Patru echipe aflate în Urna B, neextrase pînã la terminarea numelor din „C“, au fost apoi împerecheate.
Jocurile din saisprezecimi se disputã în sistem eliminatoriu, într-o singurã mansã, pe stadionul echipei care a fost stabilitã ca organizatoare de tragerea la sorti. În caz de egalitate dupã 90 de minute de joc, se vor juca prelungiri si, dacã egalitatea persistã, diferenta se va face în urma loviturilor de departajare. Partidele din cadrul saisprezecimilor de finalã vor fi programate în zilele de 22, 23 si 24 septembrie 2009, cu începere de la ora 16:00, cu exceptia jocurilor televizate.
Meciurile din saisprezecimile cupei sînt: FCM Bacãu - Steaua
Unirea Urziceni - Sportul Studentesc, Chimia Brazi - FC Vaslui, Dunãrea Galati - CFR Cluj, FC Timisoara - Sãnãtatea Cluj, FC Zlatna - Dinamo, Ceahlãul Piatra Neamt - Gaz Metan Craiova, Gaz Metan Medias - CSM Rîmnicu Vîlcea, FC Brasov - CS Otopeni, Astra Ploiesti - Farul Constanta, Gloria Bistrita - Dunãrea Giurgiu, Minerul Mehedinti - Inter Curtea de Arges, FC Bihor - Rapid Bucuresti, U Craiova - Gloria II Bistrita, Otelul Galati - Unirea Alba Iulia, Poli Iasi - Pandurii Tîrgu Jiu.

Articol afisat de 1011 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective