Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Politistii „tunã si fulgerã“

• comunele Sãvinesti si Dumbrava Rosie au fost „periate“ de politisti • acestia au avut în vedere persoanele care locuiesc ilegal si cele care se sustrag cercetãrilor în diverse dosare •

Lucrãtorii Politiei Neamt au continuat activitãtile prevãzute în actiunea „Tunetul“. Ieri dimineatã a fost rîndul comunelor Sãvinesti si Dumbrava Rosie, unde politistii au încercat sã-i identifice pe cei care locuiesc fãrã forme legale si a celor care se sustrag de la cercetãri în diferite dosare penale. La actiunea, care s-a desfãsurat în intervalul orar 6-11, au participat politisti din cadrul Serviciului Politiei de Ordine Publicã, Serviciului Investigatii Criminale, Serviciului Criminalistic, Biroului Politiei Rurale Piatra Neamt, precum si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Neamt. Nu au lipsit nici luptãtorii Detasamentului pentru Interventii Rapide Neamt si agentii de politie din comunele Sãvinesti, Dumbrava Rosie, Piatra Soimului, Zãnesti, Costisa, Podoleni si Cîndesti. ÃŽn cele cinci ore, politistii au legitimat 82 de persoane, iar 33 dintre acestea au fost conduse la sediul Postului de Politie Sãvinesti pentru verificãri suplimentare. Au fost aplicate 33 de sanctiuni contraventionale, valoarea totalã a amenzilor aplicate fiind de 4625 de lei. Au fost depistate 5 persoane care se sustrãgeau de la cercetãri în diverse dosare penale.
Au fost identificati Albert M., de 20 de ani, din Piatra Neamt si Gheorghe C., de 20 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, care sînt suspectati cã au pãtruns, prin efractie, într-un magazin din Sãvinesti de unde au furat 2 biciclete în valoare de 1.000 de lei. A mai fost prins Daniel C., de 32 de ani, din Sãvinesti, care este cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire si amenintare. Politistii l-au gãsit si pe Ioan C., de 27 de ani, din Sãvinesti, care se sustrãgea de la urmãrirea penalã într-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si amenintare. În vara acestui an, pe fondul consumului de alcool, tînãrul a provocat scandal într-un bar din comunã, dupã care s-a dezbrãcat în pielea goalã.

„Tunete“ si pe arterele rutiere

Si politistii de la Serviciul Rutier au continuat actiunea „Tunetul“.
Joi dimineatã, politistii tîrgnemteni l-au depistat, pe strada Stefan cel Mare, din localitate, pe Gheorghe A., de 51 de ani, din Pascani, judetul Iasi, care conducea un autocamion, avînd în aerul expirat o concentratie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot joi dimineatã, un echipaj de Politie Rutierã l-a depistat, pe DJ 155 F, în comuna Ceahlãu, pe Nicolae C., de 35 de ani, din comuna Grinties, judetul Neamt, care conducea un autoturism neînmatriculat si cu numere false de înmatriculare. Un alt echipaj de politie l-a depistat, pe DN 17 B, în comuna Borca, pe Dãnut H., de 48 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, avînd în aerul expirat o concentratie de 0,45 mg/l alcool pur. Alti doi nemteni, Victor B., de 55 de ani, si Vasile P., de 25 de ani, s-au ales cu dosare penale dupã ce au fost prinsi în trafic conducînd autovehicule neînmatriculate.

Articol afisat de 1211 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective