Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unicul a învins, dar pãrãseste Challenge Cup

• pietrencele au trecut de USSP Albi, 3-1 (25-23, 23-25, 25-20, 25-21), în mansa a doua a saisprezecimilor Cupei Challenge • este a doua victorie în 2008 în cupele europene pentru Unic • numai cã ea n-a adus si calificarea •

Volei Club Unic-LPS Piatra Neamt a fost eliminatã din cupele europene de formatia francezã USSP Albi, dubla întîlnire contînd pentru saispezecimile GM Capital Challenge Cup. Dupã o primã mansã în care echipa din Hexagon a cîstigat cu 3-0, Unicul spera miercuru searã cã poate întoarce rezultatul, pentru ca apoi sã cîstige si setul de aur. Ar fi fost nevoie de un meci în patru seturi, în care numai gazdele sã fie învingãtoare. A fost un meci de patru seturi, dar la finalul celui de-al doilea s-au bucurat oaspetele. „Sînt foarte supãrat am pierdut în Franta un set dupã ce am condus cu 23-19. Ar fi contat enorm în economia jocului. Sînt foarte supãrat pentru cã si la Piatra Neamt, dupã un set bine jucat tactic, au luat ele un set si nu neaparat l-au cîstigat cît l-am pierdut noi. Pe mine asta mã deranjeazã cel mai mult. Pot accepta sã mã batã adversarul, care este foarte bun, dar sã pierd eu?“, a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal al Unicului, Constantin Chitigoi.
Primul set al partidei a fost unul echilibrat, cu ambele formatii trecînd la conducere pe tabela de marcaj. S-a ajuns la 23-23 si Andreea Marin Iliescu la serviciu. Tînãra pietreancã a punctat direct din serviciu la 24-23, dupã care tot serviciul lui Iliescu a adus punctul, preluarea frantuzoaicelor lãsînd de dorit. Debutul setului secund a fost dezastruos pentru gazde. Unicul a fost condusã cu 5-1 si 12-6, iar de aici alb-albastrele au revenit. 14-14, iar douã blocaje au dus scorul la 16-14. Albi nu a cedat si a revenit la conducere, 18-19, pentru ca pietrencele sã nu reaseascã sã mai treacã în frunte pînã la 23-24. O preluare gresitã a pietrencelor a dus apoi pe USSP Albi în optimile GM Capital Challenge Cup.
Seturile urmãtoare au fost controlate de Unic. Fãrã o replicã puternicã din partea frantuzoiacelor, care s-au relaxat, echipa gazdã a defilat si si-a adjudecat ambele pãrti ale meciului, dar nu s-a mai bucurat la final pentru victorie. Este, pentru Unic, a doua victorie în cupele europene în 2008 pentru formatia patronatã de Vasile Ouatu, si tot în Sala Ceahlãul, care nu aduce, în mod automat si calificarea. S-a mai întîmplat în primãvarã, cînd dupã 3-2 cu Stiinta Bacãu, în sferturile de finalã ale Cupei CEV, s-a mai jucat setul de aur, iar acea victorie a rãmas doar de palmares. Pentru Unic urmeazã mîine, jocul de campionat cu Penicilina Iasi, în etapa a II-a a returului sezonului regulat al Diviziei A1 de volei feminin.

Articol afisat de 1491 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective