Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul II, victorie cu gol de la jumãtatea terenului

• Nicolau, autor al unei duble la Bîrlad, a marcat golul victoriei pentru Ceahlãul II cu un sut de la mijlocul terenului • Cetatea a fost învinsã pe propriul teren, 0-3, de CS Panciu, si rãmîne cu un singur punct cîstigat dupã primele douã runde •

Ceahlãul II Piatra Neamt a trecut peste socul debutului cu înfrîngere în noua editie de campionat si si-a recuperat punctele în deplasarea de la FC Bîrlad. Ca si în prima rundã, si foarte posibil ca si de acum înainte, echipa lui Ovidiu Marc si Valentin Avãdanei a fost alcãtuitã din jucãtori de maxim 19 ani. Acestia au arãtat pe terenul din Bîrlad cã munca depusã în aceastã varã dã si rezultate. Fizic, Ceahlãul II a dat randamentul dorit, iar, ca stiintã a jocului, pietrenii au arãtat valoare. „Am înfruntat un adversar care nu putea concepe cã va pierde meciul cu noi. Bãietii au jucat însã fãrã teamã si asta s-a vãzut pe întreaga duratã a partidei. Meritã felicitãri pentru victorie“, a afirmat Valentin Avãdanei, antrenor secund la Ceahlãul II. Primul gol al meciului a fost marcat de nemteni, Nicolau deschizînd scorul în minutul 20, pentru ca, imediat dupã pauzã, în minutul 46, Adrian Apetrei sã înscrie pentru 0-2. Gazdele au redus din diferentã în minutul 64, prin Ungureanu, iar la repunerea mingii de la centru Nicolau a sutat prin surprindere si a fãcut 1-3. „L-am vãzut pe portarul lor încã de la început cã stã mult în fata portii si am vrut de atunci sã încercãm sã dãm gol, dar ne-am rãzgîndit. Dupã ce au fãcut ei 1-2, l-am vãzut iar iesit si atunci mi s-a miscat mingea putin si am sutat direct în plasã“, a povestit Toma Nicolau. Gazdele au mai avut puterea doar de a reduce iar din diferentã, Balaur înscriind în minutul 70, dar punctele au intrat toate în desaga galben-negrilor.
Cetatea Tîrgu Neamt nu a reusit sã dubleze egalul de la Botosani cu un alt rezultat pozitiv pe propriul teren în etapa a doua. ÃŽntîlnind o nou-promovatã, CS Panciu, Cetatea a încercat si a reusit sã domine prima reprizã, însã jocul nemtenilor nu s-a concretizat si pe tabela de marcaj. Panciu a profitat de una din putinele sanse ivite în prima reprizã si a deschis scorul prin Mocanu, în minutul 42. Cetatea l-a avut în teren pe Botez, antrenorul - jucãtor, pînã spre mijlocul reprizei secunde, iar dupã iesirea acestuia, accidentat, a cedat de tot, si a mai primi douã goluri în ultimele 10 minute. Mai întîi Radu (‘81) a înscris pentru 0-2, iar Pîrlac a închis tabela, în minutul 87. „Diferenta este prea durã pe tabela de marcaj fatã de jocul dintre cele douã echipe. Am încredere cã ne vom reveni si vom cîstiga urmãtorul meci, chiar dacã vom întîlni liderul seriei noastre dupã douã etape“, a declarat Doru Botez.
Rezultatele ̨nregistrate ̨n etapa a II-a a Ligii a III-a, Seria I, s̨nt urṃtoarele: CFR Pascani РLuceaf̣rul Ecologistul Botosani 1-0, CSM R̨mnicu Ṣrat - CSM Focsani 3-0, Raṛul C̨mpulung Moldovenesc - Rapid Suceava 1-1, Willy Bac̣u РAerostar Bac̣u 1-1, Petrolul Berca - FCM II Bac̣u 3-0, Poli II Iasi - Otelul II Galati 1-1, FC B̨rlad РCeahḷul II Piatra Neamt 2-3, Pambac Bac̣u РLaminorul Roman 2-1, Cetatea T̨rgu Neamt - CS Panciu 0-3.

Articol afisat de 1409 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective