Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Opinii 21 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Valul lui Traian

Valul lui Traian

Dupa primii 17 ani din cei 20 proorociti de expiratu' Brucan, românii au ajuns sa judece acelasi lucru cu masuri diferite. Ce nu este permis lui Tariceanu i se iarta lui Basescu. Cu trecerea prin viata, românul capata noi deprinderi, printre care si capacitatea de a întelege ca nimic nu e mai putin durabil ca în politica. Numai în politica se întîmpla ca tocmai atunci cînd te crezi pe cai mari, te pomenesti la prima turnanta aruncat din sa. Recent, Traian Basescu a botezat copilul unui baron local de Arad, membru marcant al PD, care are o dubla calitate: este primarul Aradului si este urmarit penal pentru coruptie. Întrebat cum de îsi poate permite asa ceva, presedintele, sigur pe el ca, orice ar face, populatia îsi pastreaza adulatia încremenita în acelasi procent, ne serveste un raspuns naucitor. Astfel, domnia sa ne lumineaza ca nu stim sa apreciem esentialul si ca ne coborîm prea mult printre amanunte. Faptul ca Traian Basescu s-a încumetrit cu primarul penal al Ardealului nu reprezinta decît un amanunt, de care se face prea mult caz.
Presedintele ne asigura ca esentialul consta în faptul ca domnia sa nu a dat nici un telefon vreunui procuror dintre cei care instrumenteaza dosarele cumatrului penal.
Doamne, cîta dreptate are Presedintele.
Sîntem o natiune de ciudati, care cînd Basescu boteaza printre escroci, îl crestem în sondaje, iar cînd cununa Tariceanu prin aceeasi categorie, îl desfiintam. Prin inductie, desi Partidul Democrat este singurul partid care nu face absolut nimic pentru tara, acesta este în culmea popularitatii.
Numai pentru singurul fapt ca exista, pentru acest merit toate sondajele de opinie sînt canalizate spre formatiunea respectiva care este la rîndul ei pe acelasi val cu Traian. Despre coruptia din PD nu avem ce discuta. Despre morti, numai de bine.

Ne viziteaza regina Angliei

Se pare ca în curînd municipiul Piatra Neamt va fi obiectivul vizitei Majestatii Sale regina Angliei, Elisabeta a II-a, însotita de printul Charles. În Primarie este mare fierbere în legatura cu acest eveniment princiar, pregatirile incluzînd punerea la punct a unor protocoale obligatorii si a mijloacelor necesare. Primarul a comandat executarea unei calesti aurite care va costa 7.000 de euro, bani pe care în deplin respect îi vor asigura contribuabilii municipiului.
Se zvoneste ca aceasta caleasca va fi birjarita de un reprezentant de soi al administratiei Strandului, care exerseaza de mult pentru o astfel de îndeletnicire. Se fac pariuri deja, cine va fi doamna de onoare în suita, din partea Primariei.
Dupa plecarea Majestatilor Lor, urmeaza ca invitat regele fotbalului Mircea Sandu. Opinia mea, de umil locuitor al Cetatii, este ca ar fi mai bine ca vizita Majestatilor Lor sa fie anulata. Nu de alta, dar, dupa ei, ramînem cu caleasca pe cap si sînt sigur ca iese cu taraboi.

Articol afisat de 1691 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ioan BIVOLARU, deputat PSD de Neamt)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective