Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Tîrgul de Vara si-a deschis portile cu Expomodesign

Tîrgul de Vara si-a deschis portile cu Expomodesign

• aceasta este cea mai importanta manifestare expozitionala din Neamt • au venit cu produse la pret de producator 65 de firme de profil din toata tara •

S-a dat startul celei mai mari manifestari expozitionale din Neamt, Tîrgul de Vara, în organizarea Camerei de Comert si Industrie a judetului, cu participarea Romexpo si a Primariei Piatra Neamt. Prima din seria expozitionala, Expomodesign, a debutat ieri, 6 iunie 2007, într-un cadru oficial. La deschidere au fost prezenti presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihai Apopii, presedintele Romexpo, George Cojocaru, primarul Gheorghe Stefan, viceprimarii Mihaela Stoica si Vasile Ouatu, subprefectul Vasile Sendrea si Vlad Marcoci, presedintele Consiliului Judetean Neamt. „Tîrgul de vara a intrat în traditia orasului Piatra Neamt si este, dupa mine, un festin al tîrgurilor. ÃŽncepem cu un tîrg al frumosului, special pentru doamne, dupa care vor urma celelalte, Salonul Auto fiind pe placul barbatilor. Acest tip de manifestare este un barometru al afacerilor si cine vine aici înseamna ca-i merg afacerile. Fata de alte editii, sînt si noutati, în sensul ca pentru fluidizarea înscrierii am organizat întîlniri prestabilite, precum si posibilitatea de înscriere on-line. Am facut sondaje între producatori, iar de anul acesta vom sonda si vizitatorii, pentru a afla ce a fost bine, ce nu, si ce îsi mai doresc, iar ceea ce este mai important, cîti vizitatori ne trec pragul în aceasta perioada“, a declarat presedintele Romexpo, George Cojocaru. Expomodesign este la a doua editie si a reunit 65 de firme de profil din toata tara, care vor poposi la noi în perioada 6-10 iunie 2007. Sînt produse pentru toata lumea - posete, pantofi, confectii pentru femei, barbati si copii, parfumuri, lenjerii. Important este faptul ca toate produsele expuse sînt la pret de producator, fara adaosuri, si va fi destul de greu ca vizitatorii sa plece acasa fara a cumpara nimic. „Industria usoara reprezinta unul din cele mai importante sectoare de activitate ale economiei nemtene, în care lucreaza 9.150 de persoane, avînd o cifra de afaceri de 336 milioane de lei“, a declarat presedintele CCI Neamt, Mihai Apopii.

Manifestari timp de peste o luna

Tîrgul de Vara se va desfasura în perioada 6 iunie-8 iulie, în parcarea din spatele magazinului Petrodava si va include mai multe expozitii. În cea mai importanta manifestare expozitionala din judetul nostru vor fi 6 tîrguri, la fiecare sfîrsit de saptamîna. Expomodesign, aflata la cea de-a doua editie, este urmata de Salonul Auto, o expozitie pe sufletul barbatilor, unde vor fi prezentate 11 marci de autoturisme, motociclete, ATV-uri, piese de schimb, dar si accesorii auto. În aceeasi perioada, va avea loc si Salonul Medica, dar acesta va fi organizat în holul Hotelului Central. Pentru cei din domeniu, vor fi prezentate aparatura medicala, instrumentar, consumabile medicale, dar si cosmetice si produse de îngrijire pentru publicul larg.
În intervalul 21-24 iunie, va avea loc Flora&Gradina, manifestarea cu cea mai mare priza la public, conform sondajelor din editiile anterioare. Iubitorii de flori si plante vor putea admira aranjamente florale deosebite sau îsi vor putea achizitiona echipamente pentru gradini, ori mobilier si flori pentru terase. Material Construct si Climaterm, un domeniu care a explodat, va prezenta ultimele noutati din domeniul constructiilor, iar la final, în perioada 5-8 iulie, va avea loc Promobila&Salon de decoratiuni interioare. Vor fi expuse mobila, accesorii pentru industria mobilei, utilaje pentru prelucrarea mobilei si, desigur, decoratiuni interioare trendy. Promobila a fost relansat la initiativa presedintelui Camerei de Comert si Industrie Neamt, Mihai Apopii, iar în acest domeniu, judetul nostru chiar are potential. Urmatorul tîrg va fi deschis la finele saptamînii viitoare.

Articol afisat de 2269 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de december la data 07.06.2007 03:01
Preturi mai mari ca la magazin
In prima zi au fost preturi mai mari ca la magazin.Si ei sunt producatori,nu-i asa? Mergeti si cumparati tricouri de la targ cu 30 RON si apoi mergeti la(pot sa-i dau numele?)Killtec si cumparati tricouri de firma cu 22 RON. Apoi la pantofi situatia se prezinta identic.La targ 100 RON perechea de saboti de piele iar la un magazin de profil sunt 80-90 RON. Prin urmare unde-i smecheria?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective