Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Directorul Sorin Brumã a trecut proba la Drupo

• conducerea Consiliului Judetean îi face, totusi, niste recomandãri pentru ca societatea sã meargã si mai bine

Activitatea depusã de inginerul Sorin Cezar Brumã în perioada de probã, în calitate de director al SC Drupo, va fi „disecatã“, astãzi, de consilierii judeteni. Potrivit notei informative elaborate de cei nouã membri ai Adunãrii General a Actionarilor, treburile la societatea Consiliului Judetean au mers bine în ultimele 90 de zile. „ÃŽn aceastã perioadã de probã, domnul Sorin Cezar Brumã s-a dovedit a fi un cadru tehnic de conducere cu un potential profesional si organizatoric, precum si cu putere de muncã deosebite. Mãsurile stabilite de la numirea sa în functia de director general si sprijinul acordat de membrii AGA si CA au avut menirea de coagulare a tuturor posibilitãtilor materiale si a fortelor umane, precum si directionarea lor spre eficientizarea întregii activitãti a societãtii. Avem convingerea cã SC Drupo Neamt poate deveni unitate etalon a judetului Neamt în modernizarea, repararea si întretinerea drumurilor si podurilor din judetul nostru. De asemenea, existã intentii, materializate prin programe de diversificare a obiectului de activitate, pentru cresterea cifrei de afaceri si trecerea de la o activitate sezonierã la una permanentã si eficientã. Acestea sînt unele argumente care ne determnã sã propunem plenului Consiliului Judetean definitivarea în muncã, pe postul de director general a domnului inginer Sorin Cezar Brumã la SC Drupo Neamt, începînd cu data de 1 martie 2007“, se precizeazã în raportul prezentat de cei nouã agamani ai societãtii Drupo.

Conducerea CJ face recomandãri

Dupã laudele aduse de cei nouã consilieri judeteni membri în AGA la Drupo, vicepresedintele Consiliului Judetean, Dumitru Badea, îi face o serie de recomandãri directorului Sorin Cezar Brumã. „Apreciez activitatea directorului Sorin Cezar Brumã în perioada de probã ca fiind una bunã, cu urmãtoarele recomandãri - mãsuri cît mai rapide pentru realizarea lucrãrilor de calitatea cerutã de normativele în vigoare, o organizare mai bunã a activitãtii societãtii cu respectarea termenelor si conditiilor contractuale, mãsuri pentru cresterea eficientizãrii cheltuielilor fãcute de societate, în sensul alocãrii prioritare a fondurilor pentru productie, stabilirea unor mãsuri concrete pentru diversificarea activitãtii societãtii (fabricarea de materiale de constructii - boltari, pavele, dezvoltarea sectiei de marmurã si crearea unei retele de balastiere). Apreciez cã nu se impune o notificare scrisã în sensul unei eventuale încetãri a contractului individual de muncã al domnului Cezar Sorin Brumã, din initiativa Consiliului Judetean“, a precizat vicepresedintele Dumitru Badea.
Sorin Cezar Brumã a fost numit în functia de director general al SC Drupo Neamt SA începînd cu data de 4 decembrie 2006, cu o perioadã de probã de 90 de zile calendaristice de la data numirii.

Articol afisat de 2743 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective