Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Demisie

• Viorel Gafita a lãsat telegondola pentru varietãti tv • încetarea contractului acestuia la Perla Invest se va discuta azi, în Consiliul de Administratie • „vreau sã mã uit la televizor“, si-a explicat Viorel Gafita plecarea •

Directorul societãtii Perla Invest lasã telegondola pentru... televizor. Viorel Gafita a înaintat, luni, superiorilor sãi cererea de încetare a contractului de muncã, iar aceasta va fi supusã aprobãrii astãzi, în sedinta Consiliului de Administratie al societãtii Perla Invest, care se ocupã de investitia autoritãtilor pietrene pentru telegondolã. Motivele invocate de Viorel Gafita pentru a explica „pãrãsirea“ telegondolei sînt, bineînteles, personale. Directorul demisionar a declarat cã vrea sã se relaxeze uitîndu-se la varietãti tv. „Nu este demisie, este cerere de încetare a contractului de muncã prin acordul ambelor pãrti. Motivele mele sînt personale. Am alte planuri de viitor. Nu mã duc la altã societate a Primãriei sau în sectorul privat, deocamdatã stau linistit. Vreau sã mã uit la televizor“, a spus Viorel Gafita.
Presedintele Consiliului de Administratie al societãtii Perla Invest, Florin Fecic, spune cã cererea lui Gafita a fost predatã luni, dar nu a fost, încã, aprobatã. Mai mult ca sigur va fi. „Din punctul meu de vedere, va fi aprobatã, dar sã vedem ce decide Consiliul, în care sîntem trei. Poate va fi aprobatã ca atare, poate va fi aprobatã cu preaviz. ÃŽn mod sigur se va organiza concurs pentru ocuparea functiei rãmase vacante, în cel mai scurt timp. Pînã atunci, conducerea va fi asiguratã de un interimar. Deocamdatã, nu ne-am gîndit la o persoanã anume, tot Consiliul de Administratie va decide. La Perla Invest sînt persoane care ar putea ocupa aceastã functie: este directorul tehnic Dobrilã, este doamna director economic Teodorescu. Vom vedea. Pînã la urmã, poate fi chiar un membru al CA“, a declarat Florin Fecic. Surse din Primãrie spun cã un posibil înlocuitor al lui Viorel Gafita la conducerea Perla Invest ar putea fi actualul director tehnic al Primãriei, inginerul Dan Cîmpeanu. O propunere oficialã nu a fost fãcutã, însã, în acest sens si, mai mult, Dan Cîmpeanu nu este deloc tentat de aceastã variantã.
Plecarea lui Viorel Gafita din fruntea celei mai de succes societãti a municipalitãtii pietrene nu are nici o legãturã, se pare, cu faptul cã Gheorghe Munteanu, consilier PSD în Adunarea Generalã a Actionarilor, se preocupã în prezent de trimiterea unei comisii care sã verifice actele financiar-contabile ale Perla Invest. Florin Fecic spune cã la el n-a ajuns nici o adresã oficialã, cum cã s-ar pregãti o descindere a cenzorilor. În schimb, spune presedintele CA, se va întocmi o fisã de lichidare înainte ca Viorel Gafita sã-si ridice cartea de muncã.

Articol afisat de 2140 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective