Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
SINUCIDERE DE PE POD

SINUCIDERE DE PE POD

• o nemteancã de 36 de ani s-a aruncat, ieri dimineatã, în rîul Bistrita • saltul tragic a fost fãcut de pe podul din zona Restaurantului „Cãprioara“ din Piatra Neamt • se pare cã femeia a murit înecatã • cu cîteva minute înainte de tragedie, victima se despãrtise de sotul si cumnatul, cu care venise în oras pentru efectuarea unor investigatii medicale •

Anisoara Drãgusanu, în vîrstã de 36 de ani, domiciliatã în Piatra Soimului, si-a pus capãt zilelor, ieri, aruncîndu-se în rîul Bistrita de pe podul din dreptul Restaurantului „Cãprioara“ din Piatra Neamt. Tragedia s-a întîmplat dimineatã, în jurul orei 9.30. Socat de imaginea care i s-a derulat prin fata ochilor într-o fractiune de secundã, un trecãtor care se afla pe pod si a fost martor la gestul femeii a apelat Dispeceratul Unic de Urgentã 112. ÃŽn numai cîteva minute, la locul cu pricina s-au deplasat echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulantã, Politiei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã. Corpul tinerei a fost scos din apã de cãtre echipa de descarcerare, dar era prea tîrziu.
„Cînd a fost scoasã din apã, femeia era înecatã, prezenta semnele mortii biologice si nu se mai putea face resuscitare“, a declarat doctorul Felician Dulhai, care a condus la fata locului echipajul medical al Serviciului Mobil de Urgentã Reanimare si Descarcerare. Cadrele medicale nu exclud nici varianta producerii unui stop cardiac la impactul corpului femeii cu apa foarte rece.
Sirenele autosanitarei si masinilor Politiei si Descarcerãrii au atras atentia mai multor curiosi aflati la ora aceea în zonã, care s-au adunat pe podul de peste rîul Bistrita. „Marea“ de lume a stîrnit la un moment dat curiozitate chiar sotului si cumnatului decedatei, cu care femeia venise în oras pentru a face niste investigatii medicale. Conform declaratiilor date Politiei de cãtre Mihai Drãgusanu, sotul îndoliat, cei trei au mers dis de dimineatã la un cabinet medical din zona „Ozana“ si ar fi trebuit sã ajungã la spital pentru a face o tomografie, deoarece, de vreo trei sãptãmîni, femeia avea ceva probleme de sãnãtate. Cei trei se despãrtiserã cu circa zece minute înainte de producerea tragediei, bãrbatii mergînd sã cumpere o cartelã telefonicã pentru a suna la spital si a se interesa de programul de functionare a tomografului. Sotii Drãgusanu au patru copii. Cel mai mare dintre acestia are 17 ani si este elev al unei scoli profesionale din Piatra Neamt. Recent, acesta a fost implicat într-un incident mai putin plãcut la scoalã. Bãiatul s-a bãtut cu un coleg, iar acesta din urmã a ajuns spital, necesitînd îngrijiri medicale. Familia Drãgusanu are o situatie materialã modestã, sotii neavînd serviciu, singurele venituri fiind alocatiile copiilor si alocatiile suplimentare de sprijin primite de la Primãria Piatra Soimului. ÃŽn rest, traiul zilnic si-l asigurau muncind pãmîntul pe care îl au si crescînd în gospodãrie animale. Mihai Drãgusanu a mai spus politistilor cã incidentul în care a fost implicat bãiatul cel mare si urmãrile acestuia au supãrat-o foarte tare pe consoarta sa care se pare cã a cedat într-un moment de mare încãrcãturã psihicã.
Corpul neînsufletit al Anisoarei Drãgusanu a fost transportat, ieri, la Serviciul Medicinã Legalã Neamt, în vederea efectuãrii necropsiei.

Articol afisat de 2675 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lãcrãmioara ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective