Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

LPS Piatra Neamt a cîstigat derby-ul cu gãlãtenii

• LPS Piatra Neamt a învins cu 33-23 pe Universitatea Galati • la fete, HCF Piatra Neamt s-a apropiat la un punct de lider, dupã 41-28 cu Oltchim II Rîmnicu Vîlcea •

LPS Piatra Neamt si HCF Piatra Neamt au înregistrat noi victorii în campionatele de handbal masculin, respectiv feminin. Ambele formatii care activeazã la nivelul Diviziei A au jucat în Sala Ceahlãul, cîstigînd fãrã mari emotii. Bãietii de la LPS Piatra Neamt au avut de furcã în prima parte a jocului disputat sîmbãtã cu Universitatea Galati. S-a terminat 33-23 (17-14) pentru gazde, datoritã jocului mai bun în repriza secundã. Oaspetii au început mai bine, beneficiind de un plus de experientã, dar pînã la pauzã lipsa de prospetime a gãlãtenilor a dat sansa celor de la LPS sã termine în avantaj. Profitînd de jocul lipsit de sprijin fizic al oaspetilor, LPS Piatra Neamt a zburdat în repriza secundã si a reusit sã îngenuncheze un adversar care spera la apropierea de locul 2. Cu 24 de puncte, LPS îsi mentine pozitia a II-a în clasamentul Seriei A, la 10 puncte de Stiinta Dedeman Municipal Bacãu, dar înaintea celor de la HC Focsani, care au acumulat 21. Marcatorii echipei pietrene în partida de sîmbãtã au fost: Dascãlu 9, Acatrinei 6, Cobuz 5, Ifrim 3, Drugã 3, Mircescu 2, Dospinescu 2, Asandei 1, Iancu 1, Ilisei 1. La finalul sãptãmînii în curs, LPS Piatra Neamt va juca la Vaslui.
HCF Piatra Neamt a jucat duminicã în etapa a V-a a turului II din cadrul Diviziei A, Seria Est. Scorul final al partidei cu Oltchim II Rîmnicu Vîlcea, ultima clasatã în ierarhia seriei, a fost 41-28 (21-18). ÃŽntîlnirea arbitratã de gãlãtenii Popa si Burhuc a fost una în care gazdele au avut o evolutie mai slabã în primele 30 de minute. Jocul echipei antrenate de Dan Valentin a fost caracterizat de numeroase greseli defensive, ce au dat ocazia oltencelor sã îsi creeze destule ocazii de poartã si sã aibã curaj pentru a arunca de la distantã. Tineretea lotului si dorinta jucãtoarelor de a mentine echilibrul au fãcut ca Oltchim II sã greseascã mai mult la constructia atacurilor si sã dea posibilitatea gazdelor de a finaliza pe contraatac. Avînd în vedere cã liderul CSM Sfîntu Gheorghe (27p) a stat în runda programatã la finalul sãptãmînii trecute, HCF s-a apropiat la numai un punct si continuã lupta pentru locul 1. ÃŽn „coasta“ celor douã formatii din frunte se aflã si CSM Ploiesti, echipã care completeazã podiumul si care are numai 25 de puncte.
Etapa urmãtoare în campionatul de handbal feminin va fi pe 11 martie, cînd HCF Piatra Neamt va juca tot în Sala Ceahlãul, cu CSM Ploiesti. Pînã atunci, echipa pietreanã va participa la un turneu amical la Roman, pe 24 si 25 februarie, unde va întîlni pe LPS Iasi, Stiinta Bacãu si lotul de junioare II al României.

Articol afisat de 1400 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective