Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, victorie de moral la Iasi

Ceahlãul, victorie de moral la Iasi

• Politehnica Iasi - Ceahlãul Piatra Neamt 1-2 (0-0) • au marcat Onut ('62), respectiv Mircea Ilie ('78 - penalty, '82) •

Ceahlãul Piatra Neamt a reusit o nouã victorie în sezonul amicalelor de iarnã, de aceastã datã în compania unei echipe de primã divizie din România, Politehnica Iasi. Este o victorie de moral, care are darul de a da încredere în fortele proprii echipei antrenate de Florin Marin. Victoria de sîmbãtã vine într-un moment important pentru „pregãtirea psihicã“ a echipei nemtene care, poate, a înteles astfel cã trebuie sã joace pînã în ultima secundã pentru a obtine rezultate pozitive. Ceahlãul va mai juca pînã la debutul în sezonul de primãvarã încã un meci, cu Unirea Alba Iulia, si, indiferent de scor, trebuie sã abordeze meciul de la Cluj cu foarte mare încredere. Trebuie spus cã întîlnirea de la Iasi a fost cea în care Adrian Iencsi a jucat prima datã pentru Ceahlãul, dupã mai bine de 10 ani.
Jocul a avut loc în fieful formatiei antrenate de Ionut Popa si s-a încheiat 1-2. Dupã 0-0 la pauzã, Politehnica a fost cea care a deschis scorul în minutul 62, prin Onut, care a fructificat o centrare venitã de pe partea dreaptã a atacului iesean. Poate cã unii se gîndeau cã Ceahlãul va închina din nou steagul, ca si în campionat, însã elevii lui Florin Marin pot fi lãudati pentru cã au avut puterea de a întoarce rezultatul. Mircea Ilie a marcat în minutul 78, din penalty, pentru ca în minutul 82 sã execute foarte bine o loviturã liberã din preajma careului advers. Trebuie, însã, mentionat cã lovitura de pedeapsã de care au beneficiat nemtenii a fost obtinutã în urma unei greseli a arbitrului bãcãuan Cristi Sava, care a vãzut hent la o minge atinsã de Toma. Finalul partidei l-a fãcut pe Ionut Popa sã spunã cã nu întelege decizia „fluierasului“, iar pe secundul pietrean Costel Enache sã recunoascã greseala aceleiasi persoane. „A fost o victorie de moral la Iasi, avînd în vedere orgoliile dintre echipele noastre si faptul cã ne-au învins de douã ori pînã acum. Ne-am dorit foarte mult sã cîstigãm, mai ales cã pînã acum, în pregãtiri, am reusit numai rezultate pozitive. ÃŽn ceea ce priveste returul de campionat, sîntem pregãtiti sã abordãm fiecare meci la victorie si sã adunãm punctele necesare îndeplinirii obiectivului“, a declarat Mircea Ilie, golgheterul din campionat al Ceahlãului. Fotbalistul a recunoscut cã pregãtirea meciului cu CFR Cluj se va face din toate punctele de vedere în sãptãmîna care începe astãzi si cã nu este impresionat de rezultatele adversarilor sau de transferurile fãcute. „ÃŽi stim bine pe cei de la Cluj“, a mai spus atacantul.
La Iasi, Ceahlãul a evoluat în urmãtoarea formulã: Multescu (Fedorenko '46) - Nohai, Forminte, Iencsi (Goian '46), Negoitã - Bãnutã (Cebotar '46), C. Ilie (Dobre '46) - Murgan, Rusmir (Enache '46 - Vrãjitoarea '63), Vãsîie (M. Ilie '46) - Costescu (Doicaru '46).
FOTO: Mircea Ilie „a semnat“ succesul din Copou

Articol afisat de 1526 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective