Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Ceahlãul mi-a lãsat multe semne de întrebare. Dar pozitive.“

„Ceahlãul mi-a lãsat multe semne de întrebare. Dar pozitive.“

• Viorel Mestecãneanu crede cã antrenorului Florin Marin îi va fi greu sã aleagã primul „11“ • „concurenta este mare pe posturi“, a precizat presedintele CA al FC Ceahlãul •

Ceahlãul a revenit din cantonamentul din Antalya (Turcia), fiind neînvinsã în toate jocurile disputate. Rezultatele conteazã pentru moralul jucãtorilor si redau faptul cã Ceahlãul a început sã se omogenizeze dupã schimbãrile masive din lunile decembrie si ianuarie. Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul a afirmat cã a rãmas cu multe semne de întrebare la finalul cantonamentului. „De aceastã datã semnele de întrebare sînt pozitive pentru cã antrenorul Florin Marin are multe optiuni pentru alegerea primului 11. Am vãzut concurentã si jucãtori de valoare care vor sã dea totul pe teren si care vor sã joace. Sînt optiuni pentru multe posturi, ceea ce înseamnã cã vor fi mereu solutii“, a declarat Viorel Mestecãneanu.
Acesta a vãzut meciul cu japonezii de la Jef United (0-0) si meciul cu polonezii de la Gornik Zabrze (2-0, marcatori Doicaru si Cebotaru), rãmînînd impresionat de felul în care asiaticii înteleg fotbalul. „Am jucat împotriva echipei din Japonia si am vãzut un alt fotbal. Japonezii au jucat în vitezã si numai cu gîndul la constructia atacurilor. Nu am vãzut la ei mingi bubuite si nici degajãri la întîmplare. A fost un joc în care am întîlnit o formatie foarte tehnicã si cu jucãtori extrem de rapizi. Faptul cã ne-am întors de acolo fãrã înfrîngere îmi dã mari sperante cã Ceahlãul va surprinde pe multi în aceastã primãvarã“, a mai spus Mestecãneanu.
Oficialul pietrean a spus cã situatia lui Lucian Goian este una clarificatã, fotbalistul urmînd a juca la Ceahlãul pînã la varã, în timp ce Cãtãlin Multescu va avea o ultimã înfãtisare la Comisia de Disciplinã a FRF în diferendul pe care îl are cu Jiul Petrosani. În ceea ce îl priveste pe Marian Puricã, acesta s-a accidentat în prima sãptãmînã a stagiului din Turcia, antrenîndu-se apoi alãturi de Valentin Avãdanei, care nu s-a mai transferat în China. De asemenea, presedintele Mestecãneanu a anuntat cã s-a renuntat la colaborarea cu Dan Lãcustã, odatã cu revenirea lui Avãdanei si venirea lui Goian, acelasi oficial pietrean spunînd cã pretentiile lui Adrian Iencsi sînt exagerate.
În ceea ce priveste programul echipei pînã la startul sezonului de primãvarã în Liga I, trebuie spus cã Ceahlãul va mai juca trei meciuri de pregãtire, toate în deplasare. Va fi miercuri întîlnirea de la FC Botosani, dupã care sîmbãtã cea de la Politehnica Iasi, iar sãptãmîna viitoare va fi întîlnirea de pe terenul celor de la Unirea Alba Iulia.
FOTO: Presedintele Mestecãneanu priveste cu încredere spre viitor

Articol afisat de 1862 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective