Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Căutare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareÎnregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Optiuni Pagină Optiuni pagină
Adaugă in Favorites Adaugă in Favorites
Setează Pagină de start Setează Pagină de start
Tipăreste pagina Tipăreste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Februarie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Parking si Perla Invest primesc majorări de zestre

Parking si Perla Invest primesc majorări de zestre

• Consiliul Local măreste capitalul social al Parking cu 200.000 de lei noi, bani gheată, si cu 70.000 de lei noi pe al firmei Perla Invest • în sedinta de mîine, Publiserv si Urban îsi vor împărti toaletele publice si cîinii vagabonzi •

Consiliul Local Piatra Neamt sporeste zestrea a două societăti la care este actionar unic, prin majorarea capitalurilor sociale cu bani gheată. În sedinta de mîine, după adoptarea bugetului pe 2007 pe capitole, consilierii municipali îsi vor da cu părerea si cu votul pe tema majorării capitalului social al societătii Perla Invest SRL, prin aport numerar de 70.000 de lei noi. Operatiunea este necesară, din cauza telegondolei pe care o administrează. Presedintele Consiliului de Administratie al Perla Invest, Florin Fecic, spune că s-a semnat contractul de credit cu Alpha Bank, cei 70.000 de lei fiind necesari la achitarea comisioanelor pentru acordarea creditului. Perla Invest si Consiliul Local Piatra Neamt împrumută de la banca respectivă pînă la 400 de miliarde de lei vechi, în vederea construirii telegondolei. O altă „progenitură“ a Consiliului Local, societatea Parking, va beneficia de o majorare a capitalului social cu 200.000 de lei noi, tot în numerar.
Ordinea de zi a sedintei de mîine are cap de listă adoptarea bugetului local pe acest an - aproximativ 1.800 de miliarde de lei. Apoi, alesii municipali se vor pronunta asupra călătoriilor gratuite ale pensionarilor cu troleibuzele sau autobuzele, vor înregistra în intravilanul municipiului Piatra Neamt cîteva hectare de teren (23.568,80 mp, teren situat paralel cu strada Fermelor, între drumul de exploatare si strada Ion Ionescu de la Brad; 649.894 mp, teren aflat în zona depozitului ecologic) si vor aproba planul local de dezvoltare durabilă a turismului în perioada 2007 - 2015.
Un alt subiect al ordinii de zi va fi înlocuirea fostului consilier Ion Rotaru, nu doar în legislativul pietrean, ci si în comisia de specialitate din care făcea parte, în spetă Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finante si administrarea domeniului public si privat al municipiului.
Sedinta de mîine va pune cruce dizolvării societătii Salubritas. Lichidarea firmei de salubrizare a fost, deja, hotărîtă, însă n-a fost împărtită mostenirea. După ce a pierdut salubrizarea orasului, societatea Consiliului Local a rămas cu toaletele publice, cu cele ecologice si cu ecarisajul. Acestea vor fi împărtite între Publiserv si Urban, tot prin hotărîre a legislativului local, urmînd a fi completate contractele pe care cele două firme le au cu municipalitatea.

Articol afisat de 1343 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politică Stiri Politică
Stiri Sănătate Stiri Sănătate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Powered by SiteManager CMS
©2003-2006 Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui site apartin în totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totală sau partială a materialelor este permisă numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective