Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Extindere a cercetãrilor în furtul de motorinã din „Sãgeata Albastrã“

Dosarul privind furtul de combustibil din trenul Sãgeata Albastrã, faptã consumatã în cursul lunii trecute în Gara Bicaz, a ajuns pe mîna politistilor de la Biroul Transporturi Feroviare. Lucrarea a fost înaintatã de Parchetul Bicaz, în vederea completãrii si continuãrii cercetãrilor. „Parchetul ne-a trimis acest dosar în care vom încerca sã aducem noi probe pertinente si concludente pentru cei prinsi în flagrant. De asemenea, vom extinde cercetãrile pentru a stabili dacã au fost implicate în astfel de fapte si alte persoane. Deja, am solicitat informatii suplimentare de la Regionala CFR Iasi pentru a afla clar cine se face rãspunzãtor de ceea ce s-a întîmplat acolo. Cert este cã vom extinde cercetãrile în acest caz“, a declarat comisarul sef Aurel Munteanu, seful Biroului Transporturi Feroviare.
Reamintim cã, în cursul lunii trecute, o actiune a jandarmilor nemteni, efectuatã în Gara Bicaz a dus la prinderea în flagrant a trei persoane care sustrãgeau motorinã din rezervorul trenului Sãgeata Albastrã. Culmea este cã hotii erau ajutati în actiunea lor chiar de cãtre mecanicul locomotivei. În fata anchetatorilor, infractorii au recunoscut cã nu era pentru prima datã cînd furau motorinã. Flagrantul a fost organizat în seara de 16 ianuarie, iar filajul, realizat de lucrãtorii din cadrul Compartimentului de Prevenire si Combatere a Criminalitãtii si a Detasamentului de Jandarmi Mobil, a început în jurul orei 21. Dupã mai bine de douã ore, jandarmii au intervenit depistîndu-i pe Constantin G., de 35 de ani, cu domiciliul în Bicaz, fãrã ocupatie si fãrã antecedente penale, Vasile C., în vîrstã de 34 de ani, cu domiciliul în Bicaz, fãrã ocupatie si fãrã antecedente penale, si pe Gabriel Vasile L., de 41 de ani, cu domiciliul în sat Hemeius, comuna Hemeius-Bacãu, mecanicul de locomotivã. Cel din urmã, în loc sã pãzeascã rezervoarele locomotivei, îi ajuta pe cei doi hoti sã care bidoanele încãrcate cu motorinã, combustibil furat de la Sãgeata Albastrã.
În momentul în care au fost prinsi, cei trei indivizi furaserã cantitatea de 330 litri motorinã care se afla depozitatã în 10 recipienti din plastic. Alte 18 bidoane goale, care urmau sã fie umplute cu motorinã, au fost gãsite în apropiere.

Articol afisat de 1905 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective