Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
CU PUMNUL ÎN GURÃ

CU PUMNUL ÎN GURÃ

Sînt om al învãtãmîntului de 38 de ani. Mai am 4 luni de activitate (fãrã vacante), pînã la depunerea dosarului de pensie. Am fost director, inspector scolar (peste 20 de ani), metodistã a Inspectoratului Scolar peste 30 de ani. Toatã viata am obtinut calificative de „foarte bine“, mi-am fãcut datoria, am pus interesul familiei dupã interesul profesional. Am fost educatoare evidentiatã, iar de actuala conducere a ISJ Neamt am fost pe lista celor aprobati cu Distinctia „Gheorghe Lazãr“ clasa I, desi nu am primit nimic. Cu doamna inspector scolar general Drexler Dorina Luminita nu am avut nici un fel de conflict sau discutie contradictorie. Si totusi, „i s-a pus pata pe mine“. De ce? Dupã trei refuzuri în audientã (ca director), am reusit sã fiu primitã la a patra audientã, cînd, din discutie purtatã, am aflat cã supãrarea se datoreazã faptului cã sînt PSD-istã. NU MAI SÃŽNT, DOAMNÃ DRAGÃ, SI REGRET ENORM CÃ AM VOTAT ALIANTA D.A. Doamna inspector m-a tãiat de pe lista coordonatorilor de grãdinitã, (fãrã explicatii), de pe lista metodistilor, (am slujit destul gratuit învãtãmîntul, dar cu plãcere, si nu înteleg de ce trebuie sã fiu „mãturatã“ fãrã un gest de multumire). Actualmente realizez la Rom TV o emisiune - „SUPERPITICOT“ - destinatã copiilor, pãrintilor, educatorilor, scolii, avînd ca temã „COPILUL, BINECUVÃŽNTATRE SI DATORIE PENTRU PÃRINTI“. Promovez interesul pentru învãtãturã, dragostea fatã de familie, patrie, naturã, descoperirea de noi talente, respectarea traditiilor. Copiii cîntã, se joacã, povestesc, vin în direct cu familia sau cu educatorii lor. Am lansat un festival, „Superpiticot“, cu descoperirea de talente muzicale si coregrafice, copiii fiind pregãtiti gratuit de profesori dãruiti învãtãmîntului. Am dorit sã filmez o activitate pregãtitã de mine si educatoare, cu jocuri de creatie („Doctorul Mãselutã“, de-a familia, de-a scoala), jocuri de miscare, distractive. Am discutat personal cu doamna inspector Rusu Maria, care nu s-a arãtat împotrivã, dar m-a sfãtuit sã discut si cu doamna Drexler.
Am scris aprobarea cãtre ISJ Neamt, am mers la scoalã pentru stampilã, dar între timp doamna Drexler a sunat directorul scolii sã-l întrebe de programul meu si sã-i spunã sã mã motiveze (chiar dacã mai am 4 luni pînã la pensie), pentru a nu mai avea timp de „INTERVIURI SI EMISIUNE“.
Doamnã inspector general, eu stau peste 8 ore în grãdinitã, emisiunea mea se desfãsoarã duminicã dimineata de la 9 la 11, în direct. Nu deranjeazã pe nimeni, nu plec de la locul de muncã pentru filmãri, nu am amintit nimic rãu despre ISJ Neamt sau despre dumneavoastrã, pentru cã sînt încã om al învãtãmîntului, promovez inocenta, curãtenia, puritatea, sinceritatea, iar în direct sunã destui copii, pãrinti sau cadre didactice. Zic eu cã este o emisiune reusitã si doritã de romascani. DE CE „MÃ INTERZICETI“? Nu avem nimic de împãrtit. Vã invit la masa negocierilor si chiar la o emisiune în direct!! Ati spus odatã cã si dumneavoastrã ati fost realizator de emisiuni. DE CE FACETI ACELASI RÃU PE CARE SI DVS. VI L-AU FÃCUT ALTII, „INTERZICÃŽNDU-VÃ SI TÃINDU-VÃ DE PE UNELE LISTE“??!! FACETI RÃU ÃŽNVÃTÃMÃŽNTULUI, INTERZICÃŽND PROMOVAREA IMAGINII SCOLII. Aveti sfãtuitori „prosti“. ÃŽnconjurati-vã de oameni adevãrati! Oricum eu nu renunt la emisiune, oricîtã MONITORIZARE veti pune pe capul meu. Lãsati oamenii învãtãmîntului sã-si promoveze activitatea, copiii sã trãiascã copilãria, sã se plimbe, sã meargã la muzee, la bibliotecã, la teatru, la emisiuni culturale, alãturi de dascãlii lor, fãrã hîrtii si aprobãri pentru orice miscare.
Cu multã durere în suflet, educator Angelica TÃBÃCARU

Articol afisat de 2391 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de silviu la data 04.02.2007 19:02
Pe inspectorii astia nu-i schimba nimeni?
Ceausescu dupa atatia ani in functie a ajuns sa se creada Dumnezeu. Poate de asta e bine sa mai fie schimbati cei din posturile de conducere, nu de alta da sa nu li se urce la cap.
Ad�ugat de traktorist la data 05.02.2007 21:38
Impusti inspectorii, vin altii
Asa e peste tot. Si in toata Lumea. Ce mi se pare nenormal e faptul ca la serviciu stie cineva care e apartenenta politica la un partid sau altul.
In USA (de exemplu ) nu intreaba nimeni de aparteneta politica si faci cita politica vrei , DAR DUPA PROGRAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ii intereseaza ce partid esti cam cit intereseaza pe romani daca esti suporter la echipa de oina din Vrancea sau din Botosani.
Dar astea nu se vor opri Iuropa este socialista si vom vedea tot mai des discriminare pe linie politica.
Eu ce sa zic ? Mai da-i in pisici si striga " hotzii " cit se poate de des . In cel mai rau iti faci dusmani. Eu ma impac bine cu gindul ca am dusmani pt ca stiu cine sint. Mai greu e cu prietenii; ca nu stii care sint.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective