Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 25 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Colonelul Brînzei, posibil sef la conservatori

Colonelul Brînzei, posibil sef la conservatori

• conservatorii au sedintã de Birou Executiv judetean vineri • la lucrãri participã si generalul Mircea Chelaru, care vine sã-si sustinã un fost „combatant“ din PUNR • „dacã mi se va propune, iar oamenii vor fi de acord, voi accepta numirea“, a declarat colonelul (r) Toader Brînzei •

Conservatorii nemteni se agitã, de ceva timp, sã scape de interimat la conducerea filialei judetene. De-a lungul ultimelor sase luni, dupã plecarea lui Valericã Frãtilã la democrati, prin Partidul Conservator Neamt s-au vehiculat nume ale succesorilor. Dupã Sorin Cazan (presedinte PC Roman) sau Marius Leustean (purtãtor de cuvînt al PC Neamt), se vehiculeazã un alt nume care ar urma sã îl înlocuiascã pe parlamentarul Silvia Ciornei: colonelul (r) Toader Brînzei, fost adjunct la Serviciul Circulatie din IJP Neamt. Desi senatoarea se bucurã de apreciere în structurile superioare, se pare cã în ajutorul lui Toader Brînzei va sãri generalul Mircea Chelaru. Acesta i-a mai fost sef pe linie de partid lui Brînzei, pe vremea cînd ambii erau la PUNR.
Mîine, la ora 17, Biroul Executiv al PC Neamt se întruneste în sedintã sub comanda presedintelui interimar Ciornei. Si-a anuntat, însã, participarea si generalul Mircea Chelaru, ceea ce va face ca întrunirea sã se deruleze sub auspicii mai „furtunoase“. Surse din cadrul partidului spun cã acesta vine ca sã îl propulseze pe Toader Brînzei cît mai sus, eventual chiar în locul senatoarei. Se pare cã generalul Chelaru ar fi multumit dacã ar reusi mãcar sã-l punã pe Brînzei interimar, pînã la alegerea unei noi conduceri. Colonelul Brînzei, fost lider al PUNR Neamt pînã la fuziunea cu PC, spune cã nu stie nimic despre intentia generalului, dar nici nu exclude varianta. „Eu am fost anuntat cã ar fi bine sã fiu prezent la sedinta de vineri a Biroului Executiv. Nu stiu nici mãcar dacã m-ar încînta numirea ca presedinte al organizatiei judetene. Ce stiu este cã o sã continui sã fac politicã împreunã cu PC. Eu sînt pensionar, am scoala de soferi de care mã ocup, nu fac politicã din interes sau ca sã obtin nu stiu ce avantaje. Totusi, dacã mi se va propune, iar oamenii vor fi de acord, voi accepta numirea“, a declarat colonelul Brînzei.
Mircea Chelaru este vicepresedinte si membru al Biroului Politic al Partidului Conservator din ianuarie 2006, în urma fuziunii prin absorbtie a PUNR cu PC. Toader Brînzei este cunoscut pietrenilor nu doar pentru functia de sef al Biroului de Circulatie Rutierã al Politiei Piatra Neamt (1983-1990), ori pentru cea de adjunct al Circulatiei judetene (pînã în 2001), cît pentru candidatura la Primãria Piatra Neamt, în anul 2004. Aflat pe atunci în PUNR, colonelul Brînzei a cerut pietrenilor voturi cu sloganul „Credintã, dreptate si putere pentru poporul român!“, dar nu i-a convins cu oferta electoralã despre corectitudine, transparentã, reducere a fiscalitãtii si locuri de muncã.

Articol afisat de 1838 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective