Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Urãturi personalizate la Primãria Piatra Neamt

Urãturi personalizate la Primãria Piatra Neamt

Respectînd traditia, urãtorii au tras, ieri, brazdã în ograda Primãriei Piatra Neamt. Cu tractoare Class si pluguri Vanderstad de la TCE 3Brazi, cu cãlãreti îmbrãcati în culorile lui Mos Crãciun, un grup de copii condus de Costache Lupu a urat si sorcovit ieri autoritãtile aflate în fruntea municipiului Piatra Neamt. N-au lipsit nici cãlusarii, caprele, nici cei doi ursi. Plugusorul mucalit a început cu urãri personalizate la adresa consilierilor locali. Fãcînd scurte referiri la buget si la birurile locale, urãtorii i-au întepat pe alesii municipali cu „Dacã sedinta-i filmatã/ Adunarea-i inflamatã,/ Ca sã le vadã poporul/ Transpiratia si sporul./ Se agitã-ntr-o pãrere/ Si bat cîmpii-ntr-o durere“. Nici Executivul nu a scãpat de urãri „cu tentã“. Primarul Gheorghe Stefan „este primul gospodar/ însã-i cam scump la vedere/cã se plimbã-ntr-o durere./ Bate-ntr-una toatã tara:/ Ba e meci la Timisoara,/ Ba e pe la minister/ Sã aducã bani, monser,/ Ba-i chemat de Stolojan,/ Se ceartã cu Tãricean,/ Sedintã la PLD,/ Comitet la FRF…/ Ba cautã antrenori,/ Dã afarã jucãtori…/ Ce mai încolo si-ncoace:/ Gheorghe Stefan n-are pace“.
Viceprimarul Mihaela Stoica, desi „au trimis-o unii, vere,/ la pãpusi si rochitele“, a fost apreciatã de urãtori pentru bãrbãtia si ne-pesedismul sãu. Celãlat viceprimar a intrat în brazda plugului cu fetele voleibaliste de la Unic: „Nea Valicã, stim cu totii/ Si mosnegii, si nepotii/ Are la echipa lui/ Fete date dracului:/ Armatã de manechine,/ Cu craci lungi si-aratã bine“.
Nici slujbasii din Primãrie n-au scãpat de urãturi. Chiar dacã sînt de treabã doar în general, urãtorii i-au luat în vizor si versuri pe cei care mai fac pe nebunii, care nu au chef de muncã, se trezesc cu mare greu dacã sînt deranjati la ghiseu, dar cînd e ziua de leafã, nu mai dureri în ceafã. Popasul fãcut la Primãria Piatra Neamt s-a încheiat cu urãri pentru 2007: sã se realizeze investitiile propuse, sã fie bani la buget, sã se repare strãzile, sã vinã turisti puhoi, sã se dea bani si la sport si „De la noi, chiar la plecare/ Sã rãmîneti cu-o urare:/ Sãnãtate,/ Spor în toate,/ Munti de bani/ Si La multi Ani“.
Pentru eforturile depuse, urãtorii au fost recompnesati cu colaci din partea celor urati. Tot în semn de multumire, primarul Gheorghe Stefan i-a fãcut o bucurie viceprimarului Vasile Ouatu, spunîndu-le urãtorilor: „Banii - la Valicã, pentru cã lui i-ati zis de bine“.

Articol afisat de 14927 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective