Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Liderii

• VCM-LPS Piatra Neamt - VCM Rîmnicu Sãrat 3-0 (25-20, 26-24, 25-17) • la Piatra Neamt s-ar putea transfera dinamovistii Alin Bobeanu si Ionut Harbuz • „existã 65-70% sanse ca Dinamo sã nu mai continue în actuala formulã“, a declarat Constantin Nitã, directorul clubului pietrean •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt este liderul Diviziei A1 la volei masculin dupã victoria din etapa cu numãrul 14, de sîmbãtã, a întrecerii nationale. Pietrenii au trecut cu 3-0 (25-20, 26-24, 25-17) de Volei Club Municipal Rîmnicu Sãrat si, acumulînd 25 de puncte si avînd un setaveraj mai bun decît Dinamo Lemtrans Bucuresti, vor face Sãrbãtorile pe locul I. Este o performantã notabilã pentru echipa antrenatã de Dan Gavril si Nicu Burus, dupã ce în varã asteptãrile erau cu totul altele. Cu toate acestea, antrenorii si conducerea se gîndesc la ce îi asteaptã în ultimele 4 etape ale sezonului regulat, cînd la Piatra Neamt urmeazã sã soseascã si VCM Tomis Constanta si Steaua Bucuresti. „Locul 1 ne onoreazã si ne obligã. Trebuie sã pregãtim cu atentie cele douã jocuri cu Steaua si Constanta, pentru a rãmîne pe aceastã pozitie“, a declarat Dan Gavril, antrenorul principal al VCM-LPS Piatra Neamt.
Lui Constantin Nitã chiar îi pãrea rãu cã tocmai în acest moment a venit vacanta pentru echipã, pentru cã „la forma actualã, puteam sã învingem si ceilalti adversari“. „Nu mã asteptam la locul I, ci doar ne gîndeam la locul 3-4“, a mai spus Nitã. Atmosfera dupã meciul de sîmbãtã a fost una plãcutã, fãrã excese de bucurie. Jucãtorii s-au felicitat, au salutat putinul public aflat în Sala Ceahlãul si au plecat spre vestiare. Poate cã publicul pietrean ar trebui sã pretuiascã mai mult pe VCM-LPS, echipã care nu a iesit niciodatã în evidentã prin grandomanie sau prin scandaluri, iar rezultatele se vãd pînã la urmã datoritã muncii si seriozitãtii celor de acolo. Conducerea, nu numai cea tehnicã, ar trebui felicitatã pentru cã a stiut sã îsi „cravaseze“ jucãtorii cînd a trebuit, iar voleibalistii pentru cã au tinut în vestiar problemele avute de-a lungul timpului. Concluzia este cã atmosfera plãcutã din cadrul lotului si unitatea de grup au dus la performantã.
Despre meci sînt putine de spus. Buzoienii au vrut sã facã o surprizã, dar nu prea au avut cu ce. ÃŽn afara fostului pietrean Vasile Afloarei, nici un alt voleibalist de la Rîmnicu Sãrat nu a lãsat impresia cã poate pune probleme serioase. Gazdele au fost mai relaxate în setul secund, însã finalul le-a apartinut si nu au dat satisfactie adversarilor de a juca mai mult de trei seturi la Piatra Neamt. „Meci fãrã istoric“, a fost concluzia trasã de cãpitanul Stefan Stefurã si a avut dreptate.
Constantin Nitã a recunoscut interesul pe care gruparea pietreanã îl are pentru doi dintre voleibalistii de la Dinamo Lemtrans Bucuresti: Ionut Harbuz si Alin Bobeanu. Ambii au avut în trecut legãturi cu Piatra Neamt: primul a jucat ani buni la echipa pietreanã, în timp ce Bobeanu este un fost junior la LPS-CSS. „ÃŽn proportie de 65-70% Dinamo nu va mai continua în actuala formulã si urmeazã sã «scape» de unii jucãtori. Ne intereseazã Alin Bobeanu si Ionut Harbuz, avînd în vedere cã lucrurile sînt incerte acolo“, a precizat Nitã.
Partidele din ultima rundã jucatã în 2006 în Divizia A1 s-au terminat astfel: Steaua Bucuresti - Universitatea Cluj Napoca 3-0, U Explorãri Baia Mare - Remat Zalãu 3-0, CSS Lapi Dej CN - Dinamo Lemtrans Bucuresti 0-3, VCM-LPS Piatra Neamt - VCM Rîmnicu Sãrat 3-0, VCM Tomis Constanta - Unirea Dej 3-0.

Articol afisat de 2436 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective