Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 18 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Hoti de masini, trãdati de o defectiune tehnicã

Hoti de masini, trãdati de o defectiune tehnicã

• doi infractori au fost prinsi pentru cã autoturismul furat avea sistemul de lumini defect

Doi hoti de masini au fost prinsi, în noaptea de 16 spre 17 decembrie, dupã o urmãrire ce s-a desfãsurat pe strãzile orasului Roman. Aflati în serviciu de patrulare pe B-dul Republicii, doi politisti au observat un autoturism marca Ford care avea defectiuni la sistemul de iluminare. Cum soferul nu a oprit la semnal, oamenii legii au plecat în urmãrirea masinii. „Emotionat“, soferul Fordului a pierdut controlul volanului, iar masina a sãrit peste scuarul din intersectia strãzilor Republicii cu Stefan cel Mare. ÃŽn autoturismul avariat, oamenii legii i-au gãsit pe Bogdan L, de 24 de ani, si Ovidiu E., de 20 de ani, ambii din Roman, cunoscuti cu antecedente penale. Investigatiile efectuate au scos la ivealã faptul cã ei au sustras autoturismul Ford, proprietatea lui Daniel B, din Roman, din curtea unui liceu din localitate. Cu toate cã nu avea permis de conducere, Bogdan L. s-a urcat la volanul masinii. Si ca tacîmul sã fie complet, individul era si bãut, alcooltesterul arãtînd o alcoolemie de 0,88 mg./l alcool pur. Cei doi infractori au fost retinuti pe bazã de ordonantã, pe o perioadã de 24 de ore. Ei vor fi cercetati sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat si conducere fãrã permis.
În altã ordine de idei, patru persoane rãnite, dintre care una foarte grav, reprezintã bilantul celor trei accidente rutiere înregistrate pe soselele judetului Neamt la sfîrsitul sãptãmînii trecute. Cel mai grav a avut loc vineri, 15 decembrie, pe DN 15, în localitatea Roznov. Ion N., în vîrstã de 71 de ani, din Roznov, se angajase în traversarea strãzii prin loc nemarcat si fãrã sã se asigure, moment în care a fost accidentat de autoturismul Ford Focus condus de Emilian A., de 38 de ani, din Zãnesti.
Cel de-al doilea accident a avut loc sîmbãtã, 16 decembrie, în jurul orei 14,15, pe DN 15C, în comuna Bodesti. Viorel B., în vîrstã de 38 de ani, din comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani, conducea un autoturism Volkswagen Transporter, pe directia Tg. Neamt-Piatra Neamt. Ajuns în localitatea Bodesti, soferul s-a angajat, neregulamentar, în depãsirea unei cãrute, în timp ce din sens opus se apropia un alt autoturism. Pentru a evita impactul, conducãtorul autoturismului Volkswagen a intrat în coliziune lateralã cu cãruta condusã de Neculai C., de 63 de ani, din Bodesti. În urma impactului, Constantin C., de 34 de ani, pasager în cãrutã, s-a ales cu leziuni usoare.
Douã ore mai tîrziu, un alt accident s-a înregistrat în satul Plãiesu din comuna Timisesti. Silvia O, de 55 de ani, din Bucuresti, conducea un autoturism marca Ford, pe directia de deplasare Timisesti-Tîrgu Neamt. Ajuns în satul Plãiesu, conducãtorul auto a intrat în coliziune cu o cãrutã, nesemnalizatã, condusã de Ghiocel A., de 36 de ani, din Timisesti, care se deplasa în aceeasi directie de mers. Impactul s-a soldat cu rãnirea usoarã a cãrutasului si a unui pasager din atelaj.

Articol afisat de 3056 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective