Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic, o dezamãgire!

Unic, o dezamãgire!

• Unic Piatra Neamt - CSU Metal Galati 0-3 (21-25, 12-25, 22-25) • „singura diferentã s-a fãcut la nivelul ridicãtoarelor“, a declarat Marian Constantin, antrenorul principal al Unicului •

Unic a pierdut cu 0-3 jocul din etapa a XI-a a Diviziei A1 la volei feminin în fata celor de la CSU Metal Galati. Echilibratã pentru putin timp la început, întîlnirea a fost dominatã din toate punctele de vedere de formatia din orasul de la malul Dunãrii. Unic nu a tinut pasul cu adversara sa la capitolul psihic, iar acest lucru s-a vãzut foarte clar. Oasptele au fost mai determinate, mai atente si au jucat cu mai mult entuziasm. Serviciul a fãcut diferenta în primã instantã în favoarea oaspetelor. Cu un serviciu în fortã si foarte plasat, Metal le-a fãcut pe jucãtoarele antrenorilor Marian Constantin si Aurel Cazacu sã greseascã mult la preluare, pasele cãtre Chirilov fiind, de multe ori, dificil de controlat. Jocul la constructie al ridicãtoarelor a fost clar un atu pentru gãlãtence. Maja Ognjenovic a impresionat prin jocul sãu, astfel cã Metalul a fãcut legea în confruntãrile de la fileu. Aceasta si pentru cã blocajul Unicului a fost dispersat pe toatã lungimea fileului si parcã hipnotizat de jocul sîrboaicei. Florina Chirilov, ridicãtoarea de doar 18 ani a Unicului, a clacat si ea. Arareori s-a ridicat la „înãltimea“ omoloagei sale. De multe ori i-a fost greu sã se pozitioneze bine pentru a pasa pentru colegele sale, din cauza preluãrilor slabe. „Nu trebuie sã o blamãm pe ea. Este tînãrã, iar noi, colegele, antrenorii si conducerea, trebuie sã fim alãturi de ea pentru cã este ridicãtoarea cu care vom juca o perioadã. Vom fi alãturi de ea si o vom încuraja“, a declarat Florentina Nedelcu. Antrenorii echipei pietrene nici nu au avut o posibilitate de a o schimba pe Chirilov, pentru cã Liliana Boghendorfer s-a retras din activitate din cauza unor probleme medicale. „Dacã nu ar fi renuntat, ar fi jucat cu riscul de a rãmîne paralizatã“, a explicat Marian Constantin. Dupã ce Ognjenovic, ridicãtoarea Galatiului, a spus cã delegatia acestei echipe se astepta la victorie la Piatra Neamt, antrenorul Zoran Terzic a tinut sã precizeze cã atmosfera din Sala Ceahlãul a fost una de spectacol.

Set pierdut la 12

„ÃŽmi pare foarte rãu cã nu am cîstigat un set pentru a-i multumi si pe spectatori“, spunea si Vasile Ouatu, necãjit, la fel ca publicul prezent la meci.
A fost totusi 7-7 în setul I, dupã care serviciile lui Brizitka Molnar au destabilizat echilibrul din teren. S-a fãcut 11-16, iar Unicul a avut o tresãrire de orgoliu si a recuperat pînã la 16-17. Gazdele au avut atacul, au bîlbîit mingea, dupã care Metal a punctat pentru 16-18. Apoi fiecare echipã a cîstigat cîte un punct pînã la 20-21, iar oaspetele s-au distantat la 20-23. Victorie pentru Metal la 21, dar echilibrul din teren pãrea cã dã dreptul Unicului sã spere. Dezastru în setul II. Început foarte slab, acest set a fost pentru Unic cel mai tern din ultimii doi ani. Greseli în lant, si un time-out cerut de Marian Constantin la 4-11, însã Unicul era deja la pãmînt: 12-25 si 0-2 la seturi. Jucînd mai relaxat în partea a III-a a întîlnirii, echipa gazdã a dat mai mult, a echilibrat jocul si a condus cu 8-6 si 16-14. La acest ultim scor a pierdut 5 puncte fãrã prea mare greutate. S-a ajuns la 21-22 si Elena Zaharia a urmat la serviciu. În elanul sãu nu a fost atentã si a cãlcat linia de delimitare a terenului de joc si a ajutat astfel pe Metal sã se depãrteze la douã puncte. Avînd în favoarea sa o mai multã maturitate în joc si mai multã experientã, echipa din Galati a terminat învingãtoare si acest set: 22-25 si 0-3. Jocurile din etapa a II-a a returului Diviziei A1 la volei feminin s-au terminat astfel: Unic Piatra Neamt - CSU Metal Galati 0-3, Volei 2004 Constanta - Rapid CFR Marfã Bucuresti 2-3, CSM Lugoj - CSU Gaz Neumarkt Tîrgu Mures 2-3, Stiinta Bacãu - Universitatea Jolidon Cluj Napoca 3-0, Penicilina Iasi - Dinamo Bucuresti 1-3.

Articol afisat de 2205 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective