Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Marin Barbu, „învãþãcelul“ lui Alberto Zaccheroni

Marin Barbu, „învãþãcelul“ lui Alberto Zaccheroni

• antrenorul echipei FC Ceahlãul urmeazã cursurile ªcolii „Pro“

Cursant al ªcolii de Antrenori „Pro“, tehnicianul Marin Barbu va fi prezent, luni, 27 februarie, la un curs care se va desfãºura la Bucureºti ºi care va fi condus de antrenorul italian Alberto Zaccheroni. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuþi antrenori din campionatul italian, conducînd, de-a lungul carierei sale, formaþii foarte puternice, precum AC Milan, Internazionale Milano, Udinese.
Prezenþa este obligatorie la cursul a cãrui absolvire dã dreptul de a sta pe banca unei divizionare A, astfel cã Marin Barbu nu poate lipsi, deºi acest lucru îl deranjeazã. „Dacã nu era prezenþa obligatorie, nu ºtiu cîþi antrenori ar fi fost prezenþi la acest curs. Singurul incovenient este cã voi lipsi de la antrenamentul din sãptãmîna meciului cu FC Braºov. ªi acest lucru mã deranjeazã“, a declarat Marin Barbu, antrenorul principal al Ceahlãului. Tehnicianul pietrenilor este supãrat pe elevii sãi, care îi lasã impresia cã nu se mai tem de cea de a II-a parte a campionatului ºi cred cã cele zece puncte diferenþã din clasament sînt de ajuns pentru a promova în Divizia A. „Atmosfera din cadrul lotului nu este una tensionatã, îi simt pe bãieþi cã sînt puþin relaxaþi ºi sper sã nu trateze activitatea cu lejeritate, pentru cã 10 puncte nu reprezintã un avantaj foarte important. Mai sînt 15 meciuri pînã la Divizia A, deci se pot schimba multe“, a precizat Marin Barbu. Antrenorul a mai anunþat cã în prima etapã primul unsprezece aruncat în luptã va suferi modificãri, una dintre ele fiind cea a portarului. Barbu a spus cã Mocanu, Covrig ºi Avãdanei sigur vor rata debutul returului, în timp ce Puricã ºi Baicu sînt incerþi. De asemenea, un alt motiv de îngrijorare este ºi lipsa de concentrare a jucãtorilor la finalizare, lucru vãzut mai ales în partida cu FC Vaslui, dar ºi în alte meciuri amicale.
Marin Barbu a mai spus cã fotbaliºtii Ceahlãului sînt oarecum marcaþi de faptul cã au înregistrat mai multe rezultate slabe în compania unor adversari puternici, de Divizia A. „Am vrut doar sã vãd la ce mai avem de lucrat în ceea ce priveºte viitorul nostru în Divizia A. De asta am vrut adversari puternici pentru amicale. Este bine de ºtiut cã lotul pentru retur este mai valoros decît cel pentru tur, numai cã acest lucru trebuie arãtat prin rezultate“, a declarat Marin Barbu.
Ceahlãul va juca mîine, la Focºani, ultimul meci amical al pauzei competiþionale, împotriva celor de la Politehnica Iaºi. Iniþial jocul trebuia sã se dispute pe Stadionul Ceahlãul, în nocturnã. Acest lucru nu mai este posibil, deoarece terenul de la Piatra Neamþ s-ar strica, iar conducerea clubului doreºte ca gazonul sã fie gata la meciul de pe 11 martie, cu Precizia Sãcele. Pînã la acel joc, galben-negrii vor întîlni, în deplasare, pe FC Braºov.

Articol afisat de 2611 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective