FC Botosani s-a poticnit la Roman
• �ntr-un amical pe „Constantinescu Nehoi“, FC Botosani, echip� de Liga a II-a, nu a reusit s� �nscrie �n poarta romascanilor • elevii lui Costel Enache se preg�tesc de o alt� confruntare interesant�, cu FCM Bac�u • Echipa Sport Club Municipal (SCM) Petrotub Roman a reusit, cu foarte multi tineri �n formatie, un nou rezultat interesant, miercuri, 10 februarie, �n compania echipei FC Botosani. Partida, jucat� pe Stadionul „Constantinescu Nehoi“, s-a �ncheiat 0-0, fiind considerat� o reusit� pentru gazde, care s�nt cu un „grad“ sub adversari. „Nordicii“ au venit la malul Moldovei sub comanda lui Cristi Popovici cu g�ndul c� nu vor avea parte de o opozitie prea dur�, �ns� s-au �nselat. Elevii lui Costel Enache nu au avut altceva de f�cut dec�t s� joace dezinvolt, acestia domin�nd terenul o mare parte a meciului. „S-a v�zut, �n acest meci, faptul c� b�ietii au pus osul la treab�. S-a muncit �n special din punct de vedere fizic, mai ales c� terenul era acoperit de z�pad�. M� bucur� faptul c� b�ietii au scos acest egal, �n fata unei formatii care ridic� permanent pretentii �n esalonul al doilea. Mai mult dec�t at�t, �n prima parte a meciului, ne-am creat vreo trei ocazii foarte clare de gol, din p�cate nefructificate. Am fost si dominati, pe final de meci, �ns� defensiva si-a spus cuv�ntul“, a declarat antrenorul Costel Enache. Acesta a mai mentionat c� �si doreste ca tinerii pe care �i preg�teste s� �si mentin� acelasi tonus si �n perioada urm�toare, deoarece se anunt� un retur foarte greu �n Seria I a Ligii a III-a la fotbal. Ast�zi, 12 februarie, elevii lui Costel Enache vor avea un nou test, �n compania juc�torilor de la Poli II Iasi, �n deplasare. „Vrem, �n ciuda vremurilor de criz�, s� �i capacit�m pe c�t se poate pe sportivi. Urmeaz� s� juc�m cu Iasiul, dup� care va veni un alt test. Am stabilit, deja, termenii �n care vom evolua �n compania FCM Bac�u. C�ut�m adversari c�t mai valorosi, pentru c� asa ne putem da seama unde ne situ�m, exact“, a mai mentionat antrenorul Costel Enache.
|