Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Iulie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Anamaria Ferentz, pl�ceri la cratit�

Despre Anamaria Ferentz se pot spune multe, �ns� nimeni nu si-ar fi putut-o �nchipui pe frumosa c�nt�reat� la coada cratitei, �n tinut� de buc�t�reas� si asud�nd deasupra plitei �ncinse. Genul boem, de artist, care noaptea e la concerte pe terase, iar ziua doarme de rupe i se potriveste ca o m�nus�, �n comparatie cu sortul si boneta de buc�tar. Ei bine, vedeta ador� s�-si petreac� putinul timp liber �n buc�t�rie si chiar �i place acest lucru, basca cic� se pricepe la arta culinar�. Interpreta a �nv�tat tainele g�titului de la mama ei, de meserie buc�tar, si a devenit la r�ndul ei o specialist� �n prepararea borsului moldovenesc si a salatelor, pe care le �mbun�t�teste dup� propriul gust si pricepere. „G�tesc orice �mi pun �n minte si, �n special, inventez retete. Stiu s� fac paste, m�nc�ruri traditionale rom�nesti si s�nt specialist� �n borsul moldovenesc. Dar cel mai mult �mi plac salatele mele, care mai de care mai exotice”, a m�rturisit Anamaria din tainele virtutilor sale. Salata preferat� este una cu pere, nuci si br�nz� gorgonzola. „Desi sun� ciudat, aceast� salat� e delicioas� si usor de preparat”, asigur� c�nt�reata. Dac� acest fel de m�ncare o ajut� s� �si mentin� silueta, r�m�ne doar o chestiune de timp p�n� c�nd vom afla. P�n� atunci pentru cei care doresc s� stie ce g�teste si ce m�n�nc� Anamaria Ferentz nu le r�m�ne dec�t s� noteze urm�toarea retet�. „�ntr-un bol se amestec� dou� pere, t�iate cubulete, 200 g br�nz� gorgonzola, o salat� rucola, miezul de la patru nuci. Se adaug�, dup� gust, otet balsamic, sare, ulei de m�sline, busuioc si oregano”, spune artista despre amestecurile ei culinare. Cu asa talente c�nt�retei nu-i va fi greu s�-si g�seasc� repede un sot, mai ales c� o nevast� care st�p�neste arta g�titului si care provine din mediul artistic este ceva rarisim. Gurile rele spun c� nici talentul culinar nu mai este chiar un atu pentru Anamaria Ferentz. Asta deoarece artista are deja la activ un mariaj care s-a destr�mat cu strig�turi.

Articol afisat de 1328 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective