Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
xdan
Data �nscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Luni, 11 Sep 2006 6:53 Titlul subiectului: problema parcarilor din Roman |
|
|
|
locuiesc in Roman la o adresa care este de obicei caracterizata ca fiind linistita.In zilele de duminica si sambata insa aici ,la aceasta adresa traficul devine un calvar.Am fost in Piatra Neamt si am observat cum civilizatia isi face aparitia si in aceste meleaguri moldovenesti.Am vazut locuri de parcare foarte frumos si bine gandit organizate prin delimitarea si marcarea locurilor prin indicatoare ce anunta ferm dar politicos ca aceste locuri, desi momentan sunt libere,ele sunt platite sub forma unui impozit anual decent si nu pot fi ocupate prin parcarea intamplatoare a unor detinatori de autovehicole.Insa parcarile publice exista si sunt folosite asa cum ar trebui si la noi in orasul Roman.Adica fara plata,fapt care de altfel nu face decat sa facilitezesustragerea unor fonduri platite de detinatorii de autovehicole romascani.
Eu cred ca daca si la noi in oras s-ar aplica aceeasi metoda de plata a locurilor de parcare si ar fi fara plata parcarile publice,atunci poate nu ar mai fi harababura aceasta in traficul auto in zona Pietii Centrale. |
|
Sus |
|
|
lulu
Data �nscrierii: 19/Feb/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar�i, 19 Feb 2008 10:01 Titlul subiectului: Re: problema parcarilor din Roman |
|
|
|
ce sa mai zicem de parcari mie mi sa furat masina din parcare din plin centru romanului si politia nu a rezolvat nimic. dar stau si pindesc cind parchezi pe interzis sa te amendeze dar la pazit...... |
|
Sus |
|
|
paul_paulet
Data �nscrierii: 14/Mar/2009 Mesaje: 2 Loca�ie: pildesti
|
Trimis: S�mb�t�, 14 Mar 2009 13:30 Titlul subiectului: |
|
|
|
nu sunt multumit nici eu de starea parcarilor din roman |