Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Vineri, 05 Mai 2006 3:13 Titlul subiectului: Crede�i c� femeile �i b�rba�ii au acelea�i �anse �n Rom�nia? |
|
|
|
Crede�i c� femeile �i b�rba�ii au acelea�i �anse la angajare �i promovare �n Rom�nia?
Sondaj derulat intre 05-05-2006 si 10-05-2006
Rezultatele sondajului:
29% DA
69% NU
0% Nu stiu
Astept�m comentariile dvs. pe aceast� tem� _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� admin la Miercuri, 10 Mai 2006 19:52, modificat de 2 ori �n total |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
|
Sus |
|
|
Atlanta
Data �nscrierii: 10/Apr/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Vineri, 05 Mai 2006 17:44 Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu au sanse egale, unele femei au sanse mai mari dupa gindirea romanului de rind. In capul lui, toate femeile care au realizat ceva in viata si au ajuns la un statut social respectat au trecut prin patul cuiva mai intii. Asta e unul si acelasi lucru cu a spune ca abilitatile si capacitatile intelectuale ale femeilor sint sub cele ale barbatilor. Asa se cred unii "mai superiori" decit altii. In Romania. |
|
Sus |
|
|
Engelsgleich
Data �nscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi, 17 Aug 2006 10:52 Titlul subiectului: |
|
|
|
Femeile au aceleasi sanse ca si barbatii pentru angajare daca nu chiar mai multe. Dar nu mi se pare corect sa presupui ca o femeie a ajuns intr-o pozitie respectabila in cadrul unei firme sau institutii de stat doar datorita calitatilor ei fizice. Exista o sumedenie de femei destepte si capabile in Romania. |
|
Sus |
|
|
CristescuAdrian
Data �nscrierii: 14/Iul/2009 Mesaje: 2 Loca�ie: Neamt
|
Trimis: Duminic�, 18 Apr 2010 15:08 Titlul subiectului: Egalitate an drepturi!? |
|
|
|
Cate femei ati vazut la sapat santuri? |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|