Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 15:33 Titlul subiectului: ce gatiti cel mai des? |
|
|
|
Eu ......... :cry: :cry: :cry: nu prea le am cu gatitul ;ci doar cu mancatul :wink: .Ma straduiesc sa fac ciorbe,tocanite,fripturi,peste la cuptor .Caut mereu chestii simple si rapide desi stiu ca cele mai bune mancaruri au nevoie de mult timp. :mrgreen:
Dar voi? _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
lili
Data �nscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 24 Loca�ie: pn
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 16:49 Titlul subiectului: |
|
|
|
de obicei, mancaruri traditionale! sunt preferatele familiei mele, doar suntem moldoveni,nu?
sarmalutze cu smantana, mancarica de cartofi cu legume si carnati afumati, bors de carne, ciorba de burta, chiftele cu sos,fasole cu ciolan afumat, varza calita cu carnati, bors de fasole, musaca de cartofi, papanasi cu branza, poale'n brau si multe altele... _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 18:01 Titlul subiectului: |
|
|
|
wau dar esti o adevarata gospodina! _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
|
imi lasa gura apa numai cat le citesc numele _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 23:33 Titlul subiectului: |
|
|
|
,,Take away" :wink: ...Cam la asta se limiteaza experienta mea culinara.Desi nu cred ca cineva imi poate oferi aici snitele de pui , mamaliga sau borsuri...astea le fac eu,dar restul...livrarea la domiciul!Cam lenesa in bucatarie,nu?! |
|
Sus |
|
|
lili
|
Trimis: Vineri, 04 Noi 2005 16:19 Titlul subiectului: |
|
|
|
cat de buna nu stiu daca sunt sau nu, dar imi place sa gatesc si o fac cu placere! vreau sa ofer familiei mele ce este mai bun! diseara voi face un pui la sticla in cuptor. va poftesc si pe voi. _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Vineri, 04 Noi 2005 17:07 Titlul subiectului: |
|
|
|
Draga mea ,lili,imi faci o pofta de lesin. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
lili
|
Trimis: Mar�i, 15 Noi 2005 11:30 Titlul subiectului: |
|
|
|
r&c, imi pare rau dar nu am vrut sa va fie rau din cauza mea! doar am relatat ce imi place sa gatesc, chestia e ca imi place sa si mananc!si nu orice! _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Miercuri, 16 Noi 2005 15:21 Titlul subiectului: |
|
|
|
Faci bine sa ne povestesti numai asa poate imi iau si eu inima-n dinti si ma pun pe gatit in mod serois. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Luni, 21 Noi 2005 16:40 Titlul subiectului: |
|
|
|
buna! uitati, weekendul acesta am fost la cabana la nemtisor si cu colegii si prietenii, sotul ne-am distrat de minune! si vreau sa va spun ca am papat harzob de pastrav, carne de purcel si pui la gratar, ciorba de burta,tochitura,crap prajit la cuptor,mamaliguta,salata de fructe, cozonac si placinte cu branza! a fost minunat totul! va invit sa mergeti la cabana la nemtisor, e o splendoare! si papica, wow..... |
|
Sus |
|
|
lili
|
Trimis: Luni, 21 Noi 2005 16:41 Titlul subiectului: |
|
|
|
vizitatorul eram eu, am uitat sa ma autentific! _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Luni, 21 Noi 2005 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
|
Mi s-a facut o foame!!!!!!!!!!!!! |
|
Sus |
|
|
IoanR
Data �nscrierii: 20/Noi/2005 Mesaje: 14 Loca�ie: Finlanda
|
Trimis: Mar�i, 22 Noi 2005 22:55 Titlul subiectului: Re: ce gatiti cel mai des? |
|
|
|
---
Ultima modificare efectuat� de c�tre IoanR la Mar�i, 19 Iun 2007 11:59, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Miercuri, 23 Noi 2005 9:02 Titlul subiectului: |
|
|
|
:shock: :shock: :shock: Citat: | cruda,arsa si-afumata |
_________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Vineri, 16 Dec 2005 17:34 Titlul subiectului: Primiti cu colinda? |
|
|
|
eu vin cu colindul pe la voi dac� aveti m�nc�ruri at�t de bune... de fapt cred c� ne adun�m mai multi colind�tori care am �nghitit �n sec la lista de mai sus... _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|