Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Miercuri, 01 Mar 2006 10:32 Titlul subiectului: Sexul/erotismul si elevii |
|
|
|
Cei din Neamt cred ca au cat de putin habar de cele doua scandaluri "erotice" avand ca protagoniste doua eleve de la doua institutii de invatamant cu renume in Nt. Pareri? Comentarii? Idei? _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Miercuri, 01 Mar 2006 18:45 Titlul subiectului: |
|
|
|
Doua?..Cred ca ar trebui sa recitesc ziarele...eu stiam numai de una! Ideea e,cel sau cea care a pus pozele pe reteaua de internet nu poate fi identificat(a)?...E rusinos ceea ce s-a intamplat!Minte cat o nuca au cei care s-au gandit la acest mod de ,,razbunare"! |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Joi, 02 Mar 2006 9:14 Titlul subiectului: |
|
|
|
am lipsit un pic si uite cate vesti
cine-mi face un rezumat?multam _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Vineri, 03 Mar 2006 12:01 Titlul subiectului: .... |
|
|
|
petrinela33 a scris: | Doua?..Cred ca ar trebui sa recitesc ziarele...eu stiam numai de una! Ideea e,cel sau cea care a pus pozele pe reteaua de internet nu poate fi identificat(a)?...E rusinos ceea ce s-a intamplat!Minte cat o nuca au cei care s-au gandit la acest mod de ,,razbunare"! |
Doua desigur, unul in Piatra, iar altul in Roman. Detaliile le veti gasi citind arhiva (virtuala) a cotidianului nostru
(Raspuns valabil si pentru r&c) _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Joi, 28 Dec 2006 23:20 Titlul subiectului: Re: .... |
|
|
|
yyyy |