Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
zuzuli
Data �nscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Luni, 05 Feb 2007 18:35 Titlul subiectului: SEFUL OCOLULUI SILVIC CEAHLAU A FOST ARESTAT!! |
|
|
|
aa fost arestat azi dimineata pentru luare de mita!bravo lui, sa fie fericit in puscarie! |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
|
Sus |
|
|
elena vigu
Data �nscrierii: 02/Ian/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Miercuri, 07 Feb 2007 16:14 Titlul subiectului: Re: SEFUL OCOLULUI SILVIC CEAHLAU A FOST ARESTAT!! |
|
|
|
ce succes are articolul din Monitorul despre seful ocolului silvic Ceahlau (1171 vizualizari).Numarul celor care au fost obligati sa le dea spaga este"cita frunza si iarba".Dar m=ar mira faptul ca aceste acte sa fie stopate pe viitor.Sint prea "bine"protejati.Elena,Belgia |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Miercuri, 07 Feb 2007 17:14 Titlul subiectului: Re: SEFUL OCOLULUI SILVIC CEAHLAU A FOST ARESTAT!! |
|
|
|
elena vigu a scris: | [q
ce succes are articolul din Monitorul despre seful ocolului silvic Ceahlau (1171 vizualizari).Numarul celor care au fost obligati sa le dea spaga este"cita frunza si iarba".Dar m=ar mira faptul ca aceste acte sa fie stopate pe viitor.Sint prea "bine"protejati.Elena,Belgia :( |
Eu am fost indemnat de ai mei sa ma duc la " padurarie ".
Nu am urmat carierea asta frumoasa numai pt ca , atunci , nu-mi placea sa dorm la umbra. |
|
Sus |
|
|
elena vigu
Data �nscrierii: 02/Ian/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Miercuri, 07 Feb 2007 23:45 Titlul subiectului: Re: SEFUL OCOLULUI SILVIC CEAHLAU A FOST ARESTAT!! |
|
|
|
In viata trebuie sa fii mindru de o meserie cinstita.Probabil ca sinteti satisfacut de realizare.Destul de simpatice poemele lui "grintiesul -mare".Buna continuatie |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|